NEA

Jaguar F-Type Coupe σε πρώτη προβολή!

Jaguar F-Type Coupe leaks (1)

Αυτές είναι οι πρώτες φωτογραφίες που κυκλοφορούν «ελεύθερες» στο διαδίκτυο δείχνοντας την κουπέ εκδοχή της F-Type!

New-Jaguar-F-Type-Coupe-2014 (12)Αυτή είναι η F-Type Coupe που θα κάνει παγκόσμια πρεμιέρα στην έκθεση του Λος Άντζελες. Nα υπενθυμίσουμε πως η «αλουμινένια» κουπέ θα βασίζεται στα μηχανικά μέρη της ανοιχτής F-Type και αναμένεται να έχει καλύτερες επιδόσεις λόγω του ελαφρύτερου αμαξώματος (σ.σ. τα κάμπριο είναι βαρύτερα λόγω ενισχύσεων).

H F-Type Coupe είναι ακόμη πιο δυναμική με γραμμές που παραπέμπουν στην Ε-Τype ενώ πρόκειται για το πιο σπορ αυτοκίνητο που έχουν κατασκευάσει ποτέ, όπως διατείνονται οι άνθρωποι της βρετανικής εταιρείας. Και για να το αποδείξουν η κορυφαία έκδοση F-Type Coupe R με τον V8 των 5.000 cc (με μηχανικό New-Jaguar-F-Type-Coupe-2014 (15)υπερσυμπιεστή) αποδίδει 550 PS ενώ πίσω άξονα υπάρχει νέο μπλοκέ ηλεκτρονικά ελεγχόμενο διαφορικό με χαρακτηριστικά Torque Vectoring. Εξαιρετικές και οι επιδόσεις του Coupe R, καθώς για το 0-100 δεν χρειάζεται περισσότερα από 4,2 sec και η τελική του περιορίζεται ηλεκτρονικά στα 300 km/h.

Οι δύο εξακύλινδροι των 3.000 cc που συμπληρώνουν προς τα κάτω την γκάμα, με 340 και 380 άλογα στην εκδοχή S, είναι φυσικά οι ίδιοι με αυτές του ρόουντστερ, ενώ στο μέλλον θα εμφανιστεί και ο δίλιτρος τετρακύλινδρος των 240 ίππων που ήδη δοκιμάζεται στην ανοιχτή F-Type. Τέλος, να πούμε πως η F-Type Roadster διατίθετε ήδη στην ελληνική αγορά από 128.000€.

Κωνσταντίνος Ζωγλοπίτης

Ο άνθρωπος που σφίγγει τα χαληνάρια κάθε φορά που το καρότο χαλαρώνει. Πνεύμα και ηθική!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!