NEA

Honda, με Urban SUV και S660 Concept στο Τόκιο!

Honda Urban SUV production model debuts Tokyo Motor Show as VEZEL (3)

Η ιαπωνική εταιρία παρουσίασε στο μακρινό Τόκιο δύο νέα μοντέλα που θα μπουν στην παραγωγή με πιο ενδιαφέρον το κόμπακτ SUV…

Honda Urban SUV production model debuts Tokyo Motor Show as VEZEL (4)Με την ονομασία Vezel κάνει την πρώτη του εμφάνιση στο κοινό το νέο κόμπακτ SUV της Honda το οποίο στην ιαπωνική αγορά θα διατίθεται από τον Δεκέμβριο σε βενζινοκίνητη έκδοση 1,5 lt με άμεσο ψεκασμό καθώς και στην υβριδική Sport Hybrid i-DCD με τον ίδιο βενζινοκινητήρα που εδώ θα υποβαστάζεται από έναν ηλεκτροκινητήρα με την μετάδοση να αναλαμβάνει κιβώτιο διπλού συμπλέκτη (i-DCD ή Intelligent Dual Clutch Drive).

Honda Urban SUV production model debuts Tokyo Motor Show as VEZEL (1)Το πιο πιθανό είναι το Vezel (έχει παρουσιαστεί ως Urban SUV Concept) να έχει διαφορετική ονομασία όταν θα λανσαριστεί ως μοντέλο ευρωπαϊκών προδιαγραφών στα μέσα του 2015. Ουσιαστικά πρόκειται για ένα μοντέλο που θα βρεθεί αντιμέτωπο κόμπακτ SUV όπως είναι το Opel Mokka, το Nissan Juke, το ΜΙΝΙ Countryman, το επερχόμενο Ford EcoSport κ.α. και βασίζεται στο πάτωμα του Jazz. Από πλευράς μηχανικών μερών το πιο πιθανό είναι να δούμε την υβριδική έκδοση, την 3κύλινδρη τούρμπο των 1.000 cc καθώς και την ντίζελ με τον εξαιρετικό 1.6 i-DTEC.

Honda S660 concept debuts in TokyoΜαζί με το Vezel η Honda παρουσίασε και το κεντρομήχανο S660 Concept που θα περιοριστεί στην ιαπωνική αγορά με λανσάρισμα το 2015. Μιλώντας στη συνέντευξη Τύπου της Honda, ο κ. Takanobu Ito, CEO & Πρόεδρος της Honda Motor Co., δήλωσε: «Αυτό το μοντέλο ενσαρκώνει το ελεύθερο πνεύμα των νεαρών μηχανικών της Honda, οι οποίοι θέλουν να δημιουργήσουν ένα σύγχρονο αυτοκίνητο με μοναδικά χαρακτηριστικά. Πίσω από την εξέλιξή κρύβεται το πάθος των μηχανικών μας και η χρήση προηγμένων τεχνολογιών.»

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά.

Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock.

Το caroto team σας ευχαριστεί!