NEA

Νέο Ford Mustang με τέσσερις κυλίνδρους;

346354654

Στις 5 Δεκεμβρίου η Ford θα παρουσιάσει τη νέα γενιά του πασίγνωστου Mustang με τις πωλήσεις να ξεκινούν από το νέο έτος…

Μάλιστα, η παγκόσμια διαδικτυακή παρουσίαση της 6ης γενιάς του διάσημου pony car (η φωτογραφία είναι ηλεκτρονικά επεξεργασμένη) θα περιλαμβάνει και την Βαρκελώνη και οι πρώτες μας πληροφορίες αναφέρουν πως ειδικά για την Ευρώπη θα υπάρξει 4κύλινδη Ecoboost έκδοση με μοτέρ 2,3 lt που θα αποδίδει περίπου 300 άλογα. Ουσιαστικά, πρόκειται για το μηχανικό σύνολο του δίλιτρου Focus ST που θα αποκτήσει μερικά επιπλέον κυβικά εκατοστά και θα αποτελεί μία εξευρωπαϊσμένη ήμερη εκδοχή του Mustang προσαρμοσμένη σε μειωμένα επίπεδα εκπομπής ρύπων και κατανάλωσης. Για αυτό και το νέο Mustang θα παρουσιαστεί σε ειδική εκδήλωση Go Further που θα περιλαμβάνει και στοιχεία για νέα αυτοκίνητα και τεχνολογίες που θα διαμορφώσουν το μέλλον της Ford στην Ευρώπη.

Φυσικά, για τον υπόλοιπο κόσμο και ειδικά για τους Αμερικανούς θα υπάρχουν οι κλασικές V6 και V8 εκδόσεις δίχως αυτό να σημαίνει πως δεν θα λανσαριστούν και στην ευρωπαϊκή αγορά. Αξίζει να σημειωθεί πως ιστορικά έχει υπάρξει Mustang με τετρακύλινδρο μοτέρ πίσω στο 1979 και στην 3η γενιά με ατμοσφαιρικό 2,3 lt στην έκδοση Cobra που απέδιδε 116 άλογα ενώ υπήρξε και τούρμπο έκδοση που παρουσίαζε όμως πολλά προβλήματα αξιοπιστίας. Εδώ μπορείτε να διαβάσετε για ένα εξίσου ενδιαφέρον pony car.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!