NEA

Ford, αυτό είναι το νέο Mustang!

new ford mustang leaked 2014 (6)

Μερικές ώρες απέμειναν για την επίσημη παρουσίαση του νέου Ford Mustang το οποίο αυτή τη φορά θα έχει και ευρωπαϊκό ενδιαφέρον…

Μία πίσω από την άλλη διαρρέουν οι φωτογραφίες του νέου Ford Mustang και λίγο πριν πραγματοποιηθεί το επίσημο και παγκόσμιο ντεμπούτο του νέου pony car σε διάφορα σημεία στον κόσμο (στην Ευρώπη θα γίνει στην Βαρκελώνη). Όπως φαίνεται στις πρώτες εικόνες το βασικό καλούπι έχει διατηρηθεί όπως και τα πίσω φωτιστικά με αμερικανικό στιλ αλλά το εμπρός με τα μικρότερα φώτα και τη νέα μάσκα έχει έναν πιο ευρωπαϊκό αέρα.

Μία ρετρό γεύση δίνει το εσωτερικό με το χαρακτηριστικό τριάκτινο τιμόνι και τα βυθισμένα όργανα του πίνακα αλλά τα σημαντικότερα νέα κρύβονται κάτω από το καπό. Και αυτό διότι θα αποκτήσει έκδοση Ecoboost των 2,3 lt η οποία θα αποδίδει κοντά στα 300 άλογα, το μοτέρ θα βασίζεται σε εκείνο του Focus ST και θα έχει κατανάλωση και ρύπους προσαρμοσμένη σε ευρωπαϊκά επίπεδα (πάντα σε σχέση με τις δεδομένες V6 & V8 εκδόσεις.

Αξίζει να σημειωθεί πως ιστορικά έχει υπάρξει Mustang με τετρακύλινδρο μοτέρ πίσω στο 1979 και στην 3η γενιά με ατμοσφαιρικό 2,3 lt στην έκδοση Cobra που απέδιδε 116 άλογα ενώ υπήρξε και τούρμπο έκδοση που παρουσίαζε όμως πολλά προβλήματα αξιοπιστίας. Εδώ μπορείτε να διαβάσετε για ένα εξίσου ενδιαφέρον pony car.

Κώστας Κάκκαβας

Από μικρός, το πάθος του ήταν τα αυτοκινητάκια! Τώρα που μεγάλωσε, όχι απλώς του αρέσει να παίζει ακόμη περισσότερο -φυσικά με πραγματικά αυτοκίνητα- αλλά και να γράφει δίχως φρένο...

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά.

Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock.

Το caroto team σας ευχαριστεί!