NEA

To VW T-Roc είναι …Targa!

VW T-Roc Concept 2014 Geneva (13)

Το γερμανικό πρωτότυπο τραβά τα φώτα της δημοσιότητας με την προσθαφαιρούμενη targa οροφή του…

Αν σκέπτεστε να αποκτήσετε ένα μικρό SUV τους επόμενους μήνες θα έχετε πολύ περισσότερες επιλογές από ότι νομίζατε αφού πέρα από τα Renault Captur και Peugeot 2008, αναμένονται το ανανεωμένο Nissan Juke και το ολοκαίνουργιο Jeep Renegade. Τώρα, το μοντέλο που θα προκύψει από το T-Roc θα αντιμετωπίσει τα δύο τελευταία και θα τοποθετείται ανάμεσα στα up! SUV και Tiguan.

Το μήκος του πρωτότυπου T-Roc φτάνει τα 4,18 μέτρα και το τρίθυρο αμάξωμα του προσφέρει χώρους για τέσσερις επιβάτες που μπορούν να απολαμβάνουν αίσθηση targa όταν απουσιάζει η οροφή, αποθηκευμένη για όσο χρειαστεί στον χώρο αποσκευών. Το μεταξόνιό του των 2.595 χιλιοστών το τοποθετεί μεταξύ του Polo και του Golf και εγγυάται παράλληλα τους καλούς χώρους στο εσωτερικό ενώ το ιδιαίτερο γνώρισμά του είναι η μάσκα με τους πολύ λεπτούς προβολείς LED και τους ιδιαίτερα μεγάλους στρογγυλούς της ομίχλης.

Την κίνηση αναλαμβάνει κινητήρας 2.0 TDI με 181 PS/380 Nm, αυτόματο κιβώτιο DSG-7 και τετρακίνηση 4MOTION με τρία διαφορετικά προγράμματα κίνησης. Ο πίσω άξονας εμπλέκεται μόνο όταν υπάρχει ανάγκη, ενώ στο μοντέλο παραγωγής που θα δούμε σε 3 περίπου χρόνια οι περισσότερες εκδόσεις θα είναι προσθιοκίνητες. Από την άλλη όμως θα μπορούν να έχουν ειδικό off road εξοπλισμό, όπως σύστημα με κάμερες που θα εξασφαλίζουν τον περιμετρικό έλεγχο.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!