NEA

Νέο Audi RS5 DTM στη Γενεύη.

Audi RS5 DTM 2014 (1)

Το νέο αγωνιστικό της Audi στο πρωτάθλημα DTM έκανε πρεμιέρα στο σαλόνι της Γενεύης…

Με σκοπό να υπερασπιστεί τον τίτλο του πρωταθλητή (το περσινό πρωτάθλημα είχε κατακτήσει ο Mike Rockenfeller με το αγωνιστικό βαμμένο στα χρώματα της Schaeffler) το νέο RS5 DTM ξεχωρίζει από το νέο αεροδυναμικό body kit με χαρακτηριστικά σημεία όπως οι εξωτερικοί του καθρέφτες λειτουργούν σαν μικροδιαχύτες που κατευθύνουν στοχευμένα το αέρα.

Παράλληλα το νέο RS5 κάνει εμφανή και μάλιστα σε διάφορα σημεία του αμαξώματός του, τη χρήση ανθρακονημάτων, ενώ πλέον η μάσκα και εξασφαλίζει την καλύτερη ψύξη και παραπέμπει πιο άμεσα στο μοντέλο παραγωγής. Αλλαγές έχουν γίνει και στην ανάρτηση, τόσο μπροστά όσο και πίσω ενώ οι πρώτες επίσημες δοκιμές θα γίνουν στην Ουγγαρία για να ακολουθήσει η έναρξη του πρωταθλήματος στο Hockenheim στις 4 Μαΐου όπου θα δούμε και το αγωνιστικό της BMW.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!