NEA

Πωλητήριο στο Caterham Group!

Caterham 620R (5)

Ο Tony Fernandes, ο ιδιοκτήτης της Caterham, αποφάσισε να πουλήσει την βρετανική εταιρία, σύμφωνα με δημοσιεύματα από την Μαλαισία.

Ο διευθύνων σύμβουλος της AirAsia και βασικός μέτοχος ομάδας στο football, αποφάσισε να πουλήσει την Caterham μαζί με τις λοιπές εταιρίες του ομίλου και την ομάδα της F1. Το αντίτιμο που ζητά για όλο το πακέτο είναι στα 560 εκατομμύρια δολάρια, ενώ υπενθυμίζεται πως τον Ιανουάριο είχε δηλώσει πως θα παρατήσει την F1, αν η ομάδα του δεν δείξει σημάδια βελτίωσης.

Μετά από έξι σιρκουί, η ομάδα Caterham (όπως και η Sauber-Ferrari) δεν έχει συγκεντρώσει ούτε ένα βαθμό και μετά το ναυάγιο της συνεργασίας της εταιρίας με την Renault -μόνο για την συμπαραγωγή του Alpine και σπορ μοντέλων, στην F1 συμφώνησαν για την προμήθεια κινητήρων έως το 2017- το ποτήρι ξεχείλισε και ο Μαλαισιανός (με ρίζες από Βρετανία) Tony Fernandes αποφάσισε να βγάλει στο σφυρί το Caterham Group.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!