NEA

Πρεμιέρα για το …εσωτερικό του νέου Volvo XC90.

Το επόμενο μεγάλο στοίχημα για την Volvo είναι το XC90, αρκετά «μεγάλο» καθώς πρόκειται για το μεγαλύτερο SUV της εταιρίας.

Μέχρι τα πλήρη αποκαλυπτήρια στο κοινό που θα γίνουν τον Οκτώβριο στο Παρίσι (θα προηγηθεί η διαδικτυακή πρεμιέρα τον Αύγουστο), η Volvo προχώρησε στην δημοσίευση του εσωτερικού του νέου XC90. Το οποίο χαρακτηρίζεται από μια μεταμοντέρνα άποψη με μινιμάλ στιλ, καθώς δεν υπάρχει κανένας διακόπτης στην κεντρική κονσόλα. Τα πάντα θα ελέγχονται από μία οθόνη αφής που καταλαμβάνει την κεντρική κονσόλα και έχει την μορφή tablet (περίπου όπως στην πολύ μεγαλύτερη touch screen του Tesla Model S).

Με το μικρότερο V40 να κάνει την αρχή και στη συνέχεια τα S60/V60, εννοείται πως και στο XC90 ο πίνακας οργάνων είναι πλήρως ψηφιακός με εναλλασσόμενες θεματικές ενότητες. Οι επιβάτες θα βολεύονται σε νέας σχεδίασης καθίσματα, με την 2η σειρά να αποτελείται από τρία ανεξάρτητα και την 3η να φιλοξενεί ενήλικες με ανάστημα μέχρι και 1,70 μέτρα.

Ανάλογα με την έκδοση, ο διάκοσμος θα περιλαμβάνει και στοιχεία από ξύλο με χειροποίητες λεπτομέρειες, οι επενδύσεις μπορεί να είναι και από ιδιαίτερα μαλακό δέρμα, ενώ ο επιλογέας ταχυτήτων είναι από κρύσταλλο(!) της διάσημης σουηδικής εταιρείας Orrefors.

Στα ιδιαίτερα γνωρίσματα του εσωτερικού του νέου Volvo XC90 περιλαμβάνεται και ένα σύστημα κλιματισμού με 4 ζώνες ρύθμισης, καθώς για την 3η σειρά καθισμάτων υπάρχει ξεχωριστή μονάδα κλιματισμού, που ανάλογα με την αγορά είναι στάνταρ ή χρεώνεται επιπλέον. Η παραγωγή του νέου Volvo XC90 θα ξεκινήσει αρχές 2015 στο εργοστάσιο Τορσλάντα, στο Γκέτεμποργκ στην Σουηδία.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!