NEA

VW Golf GTI Roadster σε πραγματική μορφή.

VW-Golf-GTI-Roadster-3

Μετά τα σκίτσα, αυτό είναι το ανοιχτό και ιδιαίτερα χαμηλό Golf GTI Roadster που θα παρουσιάσει η VW στην εκδήλωση στο Woerthersee…

Και στη συνέχεια το πρωτότυπο μοντέλο θα μπορείτε να το οδηγήσετε εικονικά στο Gran Turismo 6. Όπως είχαμε γράψει με τα πρώτα σκίτσα που είχαν δημοσιευθεί, το Golf GTI Roadster ξεχωρίζει με το υπερβολικά χαμηλό παρμπρίζ -που δεν έχει και πλαίσιο-, αλλά και από την τεράστια πίσω αεροτομή του, που οπτικά αποτελεί συνέχεια των θόλων των τροχών.

Οι τεράστιοι 20άρηδες τροχοί επιβραδύνονται από κεραμικά φρένα μεγάλων διαστάσεων. Με τον κινητήρα του Golf GTI Roadster επανέρχονται και τα αρχικά VR6 (είχαν εμφανιστεί στο Golf της 3ης γενιάς), καθώς εδώ ο κινητήρας είναι ένας 6κύλινδρος 3.000 κ.εκ., με δύο turbo, 503 άλογα και 665 Nm, που περνούν σε όλους τους τροχούς μέσω αυτόματου κιβωτίου διπλού συμπλέκτη.

Κώστας Κάκκαβας

Από μικρός, το πάθος του ήταν τα αυτοκινητάκια! Τώρα που μεγάλωσε, όχι απλώς του αρέσει να παίζει ακόμη περισσότερο -φυσικά με πραγματικά αυτοκίνητα- αλλά και να γράφει δίχως φρένο...

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!