NEA

Στα σκαριά ηλεκτρικό Renault Twingo.

Renault Twingo EV in the works

Η γαλλική εταιρία θα λανσάρει σε περίπου δύο χρόνια μία ηλεκτροκίνητη εκδοχή του νέου Twingo…

Την είδηση επιβεβαίωσε στέλεχος της Renault στο Bloomberg, παρόλο που οι προσδοκίες της γαλλικής εταιρίας για τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα δεν ανταποκρίνονται στους στόχους τους. Όπως είχαμε γράψει, οι ειδικοί στην Renault θεωρούν πως βιάστηκαν να επενδύσουν στην ηλεκτροκίνηση απέναντι σε μία απροετοίμαστη αγορά, όπως είναι η ευρωπαϊκή. Χαρακτηριστικό είναι πως οι πωλήσεις της εταιρίας πέρυσι ήταν μόλις 19.093 ηλεκτρικά αυτοκίνητα όταν ο προβλεπόμενος στόχος- πριν από περίπου τέσσερα χρόνια- ήταν 1,5 εκ. μοντέλα ως το 2016!

Έτσι, υπάρχει μία άποψη που λέει πως με την έλευση και άλλων δυνατών παιχτών (όπως το BMW i3) το έδαφος θα καλλιεργηθεί και θα είναι πρόσφορο για ένα ηλεκτρικό Twingo σε περίπου 2-3 χρόνια. Άλλωστε, η πισωμήχανη/πισωκίνητη πλατφόρμα του νέου Renault Twingo ταιριάζει γάντι σε μία τέτοια διάταξη με τις μπαταρίες τοποθετημένες εμπρός ή στο δάπεδο. Πάντως, το Automotive News αναφέρει πως η Renault αρνείται τα μελλοντικά πλάνα για ένα Twingo EV. Μέχρι να αποδειχθεί το αντίθετο;

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!