NEA

Εξ ολοκλήρου στην Renault η Alpine.

renault-alpine-a110-50-concept-8

H Renault εξαγόρασε το μερίδιο που κατείχε η Caterham στην Alpine με την γαλλική εταιρία να προχωρά μόνη της στην παραγωγή του μοντέλου…

Οι φήμες για την πώληση της Caterham μπορεί να μην ήταν βάσιμες (τουλάχιστον για την ώρα), αλλά εκείνες που ήθελαν το μερίδιο της Alpine να περνά στην Renault επιβεβαιώθηκαν και επίσημα. Έτσι, η συνεργασία Caterham-Alpine που ξεκίνησε το 2012 τελειώνει οριστικά και η Renault προχωρά μόνη της στην εξέλιξη του σπορ μοντέλου που θα κυκλοφορήσει το 2016.

Μάλιστα, οι Γάλλοι αναφέρουν πως η σχεδίαση έχει ολοκληρωθεί στο 90%, ενώ το καλοκαίρι θα έχει τελειώσει και εκείνη του εσωτερικού. Η σχέση της Caterham με την Renault άρχισε να κλονίζεται από τις αρχές του χρόνου καθώς υπήρχαν έντονες διαφωνίες σχετικά με την σχεδίαση του σπορ μοντέλου. Έτσι, η βρετανική εταιρία θα παρουσιάσει ένα άλλο σπορ μοντέλο, ενώ διαψεύδει φήμες που την θέλουν να έχει προσεγγίσει την γερμανική Artega με την προοπτική νέας συνεργασίας.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!