NEA

Ford Focus ST με πετρελαιοκινητήρα [vid]

Για πρώτη φορά τα διακριτικά ST της Ford θα συνοδεύουν μια έκδοση που θα εξοπλίζεται με ντίζελ που θα αποδίδει 184 άλογα…

Ford Focus ST facelift teaser image 2014Όπως είχαμε γράψει πριν από μήνες το Focus ST θα διαθέτει για πρώτη φορά και πετρελαιοκινητήρα. Συγκεκριμένα, το ανανεωμένο Focus ST θα κάνει πρεμιέρα στις 27 Ιουλίου στο Goodwood Festival με την Ford να δίνει στην δημοσιότητα το πρώτο teaser βίντεο μαζί με μία φωτογραφία που δείχνει το νέο φωτιστικό σώμα στο πλαίσιο της ανανέωσης με τα υπόλοιπα νέα Focus.

H Ford παρόλο που επιβεβαιώνει τo ντίζελ Focus ST δεν αναφέρει περισσότερα στοιχεία αλλά εικάζεται πως κάτω από το καπό θα δούμε τον 4κύλινδρο 2.0 TDCi που θα αποδίδει τουλάχιστον 184 ίππους. Εννοείται πως η 2λιτρη βενζινοκίνητη έκδοση με τους 250 ίππους και τα 360 Nm θα εξακολουθήσει να υφίσταται, ενώ εδώ μπορείτε να διαβάσετε την σχετική μας δοκιμή.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!