NEA

Νέο Ford S-MAX με 1.5 Ecoboost

2015 Ford S-MAX officially revealed  (3)

Με φρέσκια σχεδίαση και νέους κινητήρες η 2η γενιά S-MAX θα κάνει την πρεμιέρα της στο σαλόνι αυτοκινήτου του Παρισιού, στις αρχές Οκτωβρίου…

Μετά το S-MAX Concept που είχαμε δει πέρυσι από την Ford στην Γενεύη, το επταθέσιο MPV της Ford επιστρέφει με στιλ και σχεδιαστικά γνωρίσματα από τα εξίσου ανανεωμένα Focus και Fiesta. Η νέα μάσκα τονίζεται με περισσότερο χρώμιο στα σημεία, ενώ τα νεύρα στο καπό σε συνδυασμό με τους νέους προβολείς τονίζουν την 2η γενιά S-MAX.

Το νέο S-MAX βασίζεται στο νέο Mondeo (του οποίου πρόσφατα ανακοινώθηκε η διάθεσή του στη ελληνική αγορά), ενώ υπάρχουν αρκετές πρωτοτυπίες όπως η υποβοήθηση στην αναδίπλωση της μεσαίας και τελευταίας σειράς καθισμάτων καθώς και το άνοιγμα της πόρτας του πορτμπαγκάζ με το πέρασμα του ποδιού στο κάτω μέρος του αυτοκινήτου (κάτι που είδαμε για πρώτη φορά στο Ford Kuga).

Προς το παρόν δεν υπάρχουν επίσημα στοιχεία για τους κινητήρες αλλά από πλευράς ντίζελ θεωρούνται δεδομένες οι εκδόσεις 2.0 TDCi (με 118, 148 και 177 PS) οι οποίες θα συνδυάζονται με μηχανικό κιβώτιο 6 σχέσεων ή αυτόματο διπλού συμπλέκτη. Η βασική βενζινοκίνητη έκδοση αναμένεται να είναι η 1.5 Ecoboost με 158 PS, ενώ στην κορυφή θα βρίσκεται η 2.0 Ecoboost με 177 PS. Για πρώτη φορά αναμένεται και τετρακίνητη έκδοση, ενώ οι πωλήσεις στην ευρωπαϊκή αγορά αναμένεται να ξεκινήσουν το καλοκαίρι του 2015. Περισσότερα, προσεχώς…

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!