NEA

Honda Civic Sport με το βλέμμα στο Type R

Honda Civic Sport  2014 (1)

Οι Ιάπωνες φαίνεται πως δεν θα παρουσιάσουν μία ακόμη πρωτότυπη εκδοχή του Type R αλλά μία νέα έκδοση του Civic…

Η οποία θα τοποθετείται ανάμεσα στις πιο ήπιες εκδόσεις και στο πολυαναμενόμενο από το νέο έτος νέο Civic Type-R. Έτσι, το νέο Civic Sport διαθέτει αρκετά σχεδιαστικά στοιχεία που θα δούμε σε πιο έντονο τέμπο στο Type-R των +300 αλόγων και το ενδιαφέρον επικεντρώνεται στον επανασχεδιασμένο προφυλακτήρα με τις μεγαλύτερες εισαγωγές αέρα, τα νέα φωτιστικά σώματα, την πίσω αεροτομή, τις 17άρες ζάντες, τον αεροδυναμικό διαχύτη στο πίσω μέρος κ.α. Σπορ είναι και το περιβάλλον στο εσωτερικό με νέες επενδύσεις και αλουμινένια πεντάλ. Το Honda Civic Sport θα συνδυάζεται με τον αξιόλογο ντίζελ 1.6  i-DTEC με 120 PS και με τον -μάλλον αδιάφορο για εμάς- βενζινοκινητήρα 1.8 με 142 PS.

Οι Ιάπωνες δεν έχασαν την ευκαιρία του Παρισιού (όπου θα παρουσιασθούν τα νέα Jazz και HR-V) και προχώρησαν σε ακόμη μία διακριτική ανανέωση για το Civic (και το Civic Tourer) με νέους προφυλακτήρες όπου ο εμπρός ενσωματώνει LED ημέρας, καθώς και νέα συστήματα άνεσης και ασφάλειας, όπως το Honda Connect σε πλατφόρμα Android (με πρόσβαση στο διαδίκτυο, διαδικτυακό ραδιόφωνο, δορυφορική πλοήγηση και κάμερα οπισθοπορείας.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!