NEA

Ιδού το ευρωπαϊκό Honda HR-V

Peter Rydberg
Στο Παρίσι θα επιστρέψουν τα διακριτικά HR-V μετά από οκτώ χρόνια και από τις αρχές του νέου έτους θα πλαισιώσουν το μεγαλύτερο CR-V…

Peter RydbergΌπως είχαμε γράψει, η Honda ξυπνά για τα καλά και μαζί με το Civic Type-R ετοιμάζεται να λανσάρει στην αγορά το κόμπακτ νέο HR-V που θα τοποθετείται κάτω από το CR-V (που σύντομα θα περάσει από ένα facelift, πιθανώς του χρόνου). Το νέο HR-V βασίζεται σε παρόμοια πλατφόρμα με του Civic και του επερχόμενου Jazz, ενώ στις φωτογραφίες βλέπετε την εξευρωπαϊσμένη εκδοχή του Vezel που κυκλοφορεί εδώ και μήνες στην ασιατική αγορά.

Στα ατού του νέου HR-V αναμένεται να είναι οι χώροι για τους επιβάτες και ειδικότερα αυτός για τις αποσκευές που θα ξεπερνά αρκετά π.χ. ενός Nissan Juke ή ενός Peugeot 2008 και θα προσεγγίζει τα δεδομένα του Nissan Qashqai, VW Tiguan κ.α. Η γκάμα θα περιλαμβάνει τον αποδοτικό ντίζελ 1.6 i-DTEC, ενώ θα υπάρξει και υβριδική έκδοση την οποία έχουμε αναλύσει σε σχετικό άρθρο. Οι τούρμπο βενζινοκινητήρες πάνε για αργότερα αλλά για περισσότερα στοιχεία μείνετε δικτυωμένοι στο caroto.gr!

upd: Στην Ελλάδα το νέο HR-V θα λανσαριστεί μαζί με το νέο Jazz αρχές καλοκαιριού 2015.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!