NEA

Διακριτική ανανέωση για το Toyota Prius+

Toyota-Prius+-FL-2

Με στόχο τον εναρμονισμό του Prius+ η ιαπωνική εταιρία προχώρησε στην σχετική και κυρίως αισθητική ανανέωση…

Toyota-Prius+-FL-5Στο πρότυπο ενός facelift έχουν επανασχεδιασθεί οι προφυλακτήρες, όσο και το τμήμα της μάσκας που απέκτησε και πιο μεγάλο κεντρικά τοποθετημένο λογότυπο, νέα είναι τα φωτιστικά σώματα LED, στα πίσω φώτα έχει αλλάξει η εσωτερική τους σχεδίαση, ενώ πίσω υπάρχει και νέος διαχύτης. Στο εσωτερικό, πέρα από κάποια νέα υλικά που έχουν χρησιμοποιηθεί μαζί με επιπλέον χρώμιο, έχει αλλάξει η σχεδίαση του πίνακα οργάνων προκειμένου να γίνει πιο ευανάγνωστος, το σύστημα Multimedia με την ονομασία Touch2 έχει βελτιωθεί στις λειτουργίες της πλοήγησης και της διασύνδεσής του με την εμφάνισή του να παραπέμπει ελαφρώς σε ταμπλέτα.

Toyota-Prius+-FL-4Στο βελτιωμένο βασικό εξοπλισμό του Prius+ περιλαμβάνονται ακόμα κάμερα οπισθοπορείας και βελτιωμένη δυνατότητα σύνδεσης με smartphone, ενώ στα εξτρά μεταξύ άλλων υπάρχει και ηλεκτρονικό σύστημα αυτόματου φρεναρίσματος. Το ανανεωμένο Toyota Prius+, που επιπλέον έχει και αναθεωρημένες ρυθμίσεις στην ανάρτηση μαζί με καλύτερη ηχομόνωση, θα είναι διαθέσιμο από το Φεβρουάριο. Για την υπόλοιπη Ευρώπη μιας και στην εγχώρια διατίθεται μόνο κατόπιν παραγγελίας.

Κώστας Κάκκαβας

Από μικρός, το πάθος του ήταν τα αυτοκινητάκια! Τώρα που μεγάλωσε, όχι απλώς του αρέσει να παίζει ακόμη περισσότερο -φυσικά με πραγματικά αυτοκίνητα- αλλά και να γράφει δίχως φρένο...

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!