NEA

Buick Avenir και για την Opel;

2015-Buick-Avenir-Concept (1)

To Avenir μπορεί να μοιάζει μακρινό με τα σήματα της Buick, αλλά σε αυτό θα μπορούσε να βασιστεί ένα μεγάλο πολυτελές μοντέλο με εκείνα της Opel…

2015-Buick-Avenir-Concept (3)Στην Opel έχουν σκοπό να δώσουν μεγαλύτερη βαρύτητα στις μικρότερες κατηγορίες, όπου υπάρχουν ήδη τα Adam, Corsa και -από τα μέσα του 2015- το αναμενόμενο Karl (το οποίο θα καλύψει το κενό του απερχόμενου συγγενούς Chevrolet Spark). Μάλιστα, ο Karl-Thomas Neumann επιβεβαίωσε πως το Insignia είναι και θα παραμείνει το μεγαλύτερο τους σεντάν, διότι πολύ απλά δεν υπάρχουν πλάνα για κάποιο μεγαλύτερο μοντέλο-ναυαρχίδα.

2015-Buick-Avenir-Concept (2)Από την στιγμή όμως που η Buick έχει ξεκινήσει μία έντονη συνεργασία με την Opel (όπως στην περίπτωση του Cascada), αναζωπυρωθήκαν φήμες πως πάνω στο Buick Avenir -ένα όμορφο πρωτότυπο σεντάν που παρουσιάστηκε στο Ντιτρόιτ- μπορεί να βασιστεί ένα Opel πολυτελείας στα μέτρα και σταθμά του Omega. Η άποψη μας είναι πως κάτι τέτοιο είναι μάλλον απίθανο με την Opel σοφά να διατηρεί χαμηλό το προφίλ της, ενώ στα πλάνα της περιλαμβάνεται ένα SUV με μέγεθος ανάλογο με αυτό του Insignia, με το οποίο και θα προσεγγίζει την πιο πάνω κατηγορία (φανταστείτε κάτι ανάλογο με το αξιόλογο αλλά ατυχές Signum).

Κώστας Κάκκαβας

Από μικρός, το πάθος του ήταν τα αυτοκινητάκια! Τώρα που μεγάλωσε, όχι απλώς του αρέσει να παίζει ακόμη περισσότερο -φυσικά με πραγματικά αυτοκίνητα- αλλά και να γράφει δίχως φρένο...

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!