NEA

Το NanoFlowcell Quant F στην Γενεύη

nanoflowcell_quant_f (3)

Η εταιρία από το Λουξεμβούργο θα παρουσιάσει το ηλεκτροκίνητο μοντέλο με τις μπαταρίες NanoFlowcell που προσφέρουν έως 800 km αυτονομία!

nanoflowcell_quant_f (1)Θυμάστε το Quant e-Sportlimousine; Η κατασκευάστρια εταιρία από το Λιχτενστάιν δεν το βάζει κάτω και στο επερχόμενο σαλόνι της Γενεύης προετοιμάζεται για την παρουσίαση μίας επανασχεδιασμένης εκδοχής με την ονομασία Quant F. Το αμάξωμα έχει μήκος 5,25 μέτρα, ενώ κάθε τροχός κινείται από έναν ηλεκτροκινητήρα με συνδυασμένη μέγιστη ισχύ στα 1.090 PS (με μέγιστη τάση 735V), όταν το e-Sportlimousineine απέδιδε 920 PS (στα 600V).

nanoflowcell_quant_f (2)Ανάλογα με το πρόγραμμα κίνησης το μηδενικών ρύπων Quant F κινείται ως τετρακίνητο ή πισωκίνητο, ενώ έχει και σούπερ …επιδόσεις με την τελική να φτάνει τα 300 km/h και το 0-100 να το «έχει» σε περίπου 3 sec (όσο δηλ. μία συμβατική Porsche ή μία Ferrari). Το εντυπωσιακό στο Quant F είναι πως η θεωρητικά η αυτονομία που προσφέρουν οι «μπαταρίες» του φτάνει τα 800 km.

Ακόμη και αν οι μπαταρίες …δεν είναι μπαταρίες, αλλά περισσότερο κυψέλες καυσίμου, η NanoFlowcell καταφέρνει να κεντρίζει το ενδιαφέρον. Έστω και αν καμία άλλη αυτοκινητοβιομηχανία δεν ενδιαφέρεται για την υποτιθέμενη επαναστατική μπαταρία της NanoFlowcell, η οποία έως τώρα δεν μας έχει δείξει ούτε ένα σχέδιο, ούτε μία εικόνα για την δομή της (της μπαταρίας). Διότι προφανώς, ότι λάμπει δεν είναι χρυσός…

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά.

Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock.

Το caroto team σας ευχαριστεί!