NEA

Φουλ ηλεκτρικό το Audi Q6 με καρδιά από R8 e-tron

Proport Audi Q6 rendering (1)

Τον Σεπτέμβριο η Audi θα παρουσιάσει την πρωτότυπη εκδοχή του Q6 με την έκδοση παραγωγής να κυκλοφορείς τους δρόμους το αργότερο αρχές 2018…

Proport Audi Q6 rendering (2)Η Q γκάμα της Audi θα διευρύνεται όλο και περισσότερο αφού μετά το Q1 θα προστεθεί και το Q6. Το οποίο θα έχει μία μικρή κλίση της οροφής στο πίσω μέρος ώστε να έχει πιο κουπέ στιλ για να αντιμετωπίσει τα BMW X6 και Mercedes GLE Coupe, αλλά και το Model X της Tesla. Αυτός είναι άλλωστε και ο λόγος που θα υπάρχει και μια αμιγώς ηλεκτρική έκδοση παραγωγής του, η οποία θα χρησιμοποιεί το σύστημα πρόωσης του R8 e-Tron.

Η απόδοση θα είναι πάνω από 500 PS / 700 Nm, η αυτονομία θα φτάνει έως 500 km, θα υπάρχει δυνατότητα ασύρματης επαγωγικής φόρτισης και η τιμή στην Γερμανία θα είναι στα επίπεδα ενός RS6 (υπολογίστε περίπου στα 110.000€). Εννοείται πως πέρα από τo Q6 EV θα υπάρχουν και οι συμβατικές εκδόσεις βενζίνης και πετρελαίου, καθώς και μια plug-in υβριδική που θα χρησιμοποιεί το αναβαθμισμένο σύστημα πρόωσης του αντίστοιχου VW Touareg.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά.

Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock.

Το caroto team σας ευχαριστεί!