NEA

To Citroen C4 Cactus Mehari πάει Φρανκφούρτη

Citroen-Cactus_Concept_2013_1000

Θυμάστε το Mehari, το καινοτόμο για την εποχή του SUV με το πλαστικό αμάξωμα που βασιζόταν πάνω στο 2CV και αποτέλεσε το εφαλτήριο για το ελληνικό Pony;

CITROEN-MEHARI-2Στα επόμενα χρόνια η Citroen έχει ως στόχο την επαναφορά νέων αξιών από τις ρίζες του παρελθόντος, έστω και αν εγκαταλείψει παραδοσιακές τεχνολογίες, όπως η υδροπνευματική ανάρτηση. Έτσι, στην έκθεση της Φρανκφούρτης θα παρουσιάσει ένα Mehari Concept, το οποίο θα βασίζεται στο C4 Cactus και η Citroen το περιγράφει ως «φρέσκο και καινοτόμο» καθώς και ως «γνήσιο απόγονο του θρυλικού Mehari».

CITROEN-MEHARI-3Λογικά, το πρωτότυπο Citroen Mehari θα έχει προχωρημένη σχεδίαση και μαλακή οροφή, ενώ αν θα περάσει στην κανονική παραγωγή θα εξαρτηθεί κατά κύριο λόγο από την αποδοχή του πρωτοτύπου από το κοινό. Επίσης, δίπλα του θα παραστεί το Aircross Concept που είχε κάνει ντεμπούτο στην Σαγκάη και προλογίζει ένα μεγαλύτερο SUV που θα δούμε μέσα στο 2016.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!