NEA

Πρωτότυπο Honda Civic Active Life για ποδηλάτες

Honda Civic Tourer Active Life concept 1200

Οι Ιάπωνες σκέφτηκαν να τραβήξουν την προσοχή στην Φρανκφούρτη με ένα πρωτότυπο και κατάλληλα διαμορφωμένο Civic που χωρά δύο ποδήλατα…

Honda Civic Tourer Active Life concept (5)H Honda έχει ήδη λανσάρει τα σημαντικότερα μοντέλα της, με τα νέα HR-V και Jazz να αναμένονται στην ελληνική αγορά αρχές Νοεμβρίου (το νέο Type-R πάει για το 2016). Έτσι, στην Φρανκφούρτη, οι Ιάπωνες θα παρουσιάσουν μερικά concept, όπως το Project 2&4 και το Civic Active Life που βλέπετε. Ουσιαστικά, είναι ένα concept της έκδοσης Tourer από την οποία έχει αφαιρεθεί η πίσω σειρά καθισμάτων για να χωρέσουν δύο ποδήλατα. Τα οποία φορτώνονται με ειδικό μηχανισμό, ενώ υπάρχει χώρος και μία μπαγκαζιέρα στο πάνω μέρος για τον εξοπλισμό των ποδηλατών. Αυτό είναι… καμία σχάρα, ούτε πάνω, μήτε πίσω. Όλα μέσα στο αυτοκίνητο!

Μιχάλης Κατωπόδης

Ένας ακόμα εραστής της αυτοκίνησης (sic) με προϋπηρεσία σε διάφορα περιοδικά -και sites-αυτοκινήτου.

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!