NEA

Opel Vivaro Surf Concept, ένα βαν αναψυχής!

OPEL-VIVARO-SURF-CONCEPT-3

Το πιο πιθανό είναι πως το συγκεκριμένο πρωτότυπο θα περάσει στην κανονική παραγωγή, ως Limited Edition του Vivaro…

Το Vivaro Surf Concept, το οποίο βασίζεται στο ομώνυμο βαν της Opel διαθέτει και από τα δύο, καθώς έχει διπλή καμπίνα με θέσεις για 5 ή και 6 και χώρο φόρτωσης από 3.200 έως και 4.000 λίτρα στην εκδοχή του με το μακρύ μεταξόνιο. Με άλλα λόγια, είναι ένα βαν που εστιάζει σε χρήση ελεύθερου χρόνου πρέπει κατ’ αρχήν να έχει χώρους, τόσο για επιβάτες όσο και για τον όποιο εξοπλισμό. Το εσωτερικό είναι φουλ δερμάτινο με εμφανείς τις ραφές, υπάρχει αυτόματος κλιματισμός αλλά και σύστημα θέρμανσης εν στάση, καθώς και φουλ δυνατότητες διασύνδεσης.

Μάλιστα για χάρη της πρακτικότητας και της ευκολίας ο χώρος αποσκευών διαθέτει και σύστημα με ράγες στο δάπεδο, ενώ οπτικά ο προσανατολισμός του Surf Concept προκύπτει τόσο από τη διχρωμία του αμαξώματός του όσο και από τις ράγες οροφής, που χρησιμεύουν π.χ. για την εύκολη μεταφορά σέρφ κ.λπ. Ενδιαφέρον είναι πως υπάρχει πνευματική ανάρτηση για τον πίσω άξονα, ενώ ο κινητήρας του Opel Vivaro Surf Concept είναι ένας diesel 1.600 cc με διπλά turbo, απόδοσης 140 PS / 400 Nm με τελική στα 180 km/h.

Κώστας Κάκκαβας

Από μικρός, το πάθος του ήταν τα αυτοκινητάκια! Τώρα που μεγάλωσε, όχι απλώς του αρέσει να παίζει ακόμη περισσότερο -φυσικά με πραγματικά αυτοκίνητα- αλλά και να γράφει δίχως φρένο...

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!