BLOGΔΙΑΦΟΡΑΔΙΑΦΟΡΑ ΘΕΜΑΤΑ

Μας φλόμωσες… [blog]

anoigma (1)

Ο λόγος για την VW, η οποία είτε κυριολεκτικά με τις εκπομπές ρύπων, είτε με τα ψευδή στοιχεία που δημοσίευε, κατάφερε να θέσει σοβαρή υποψηφιότητα για να δώσει στον Leonardo DiCaprio το πρώτο του Όσκαρ…

Screen Shot 2015-10-16 at 11.44.55 (1) copyΗ εικόνα είναι παραπλανητική. Ο διάσημος ηθοποιός έχει κόψει το κάπνισμα και πλέον ικανοποιείται μόνο με ηλεκτρονικά τσιγάρα. Εξίσου παραπλανητικά ήταν και τα στοιχεία που δημοσίευε η Volkswagen την τελευταία δεκαετία. Το θέμα αυτό δεν πέρασε απαρατήρητο από τον διάσημο ηθοποιό, ο οποίος φημίζεται για τις περιβαλλοντικές του ευαισθησίες. Είναι ένας από τους πρώτους μεγάλους σταρ του Χόλυγουντ που έκανε μόδα το Toyota Prius. Σύμφωνα με το CNN, n εταιρεία παραγωγών Appian Way του DiCaprio και η Paramount Pictures αγόρασαν τα κινηματογραφικά δικαιώματα του βιβλίου του Jack Ewing (δημοσιογράφος των International New York Times) που θα αφορά το θέμα των ψευδών στοιχείων που δημοσίευε η VW.

Είναι ωραίοι οι Αμερικάνοι σ’ αυτά. Πριν ακόμα καθίσει ο καπνός από το σκάνδαλο και τις «βρώμικες» εξατμίσεις, πρόλαβαν ν’ ανακοινώσουν τη συγγραφή σχετικού βιβλίου (αμφισβητεί κανείς ότι θα γίνει best-seller;) και να πουλήσουν κιόλας τα δικαιώματα για ταινία. Ίσως βέβαια στη συγκεκριμένη περίπτωση θα ήταν καλύτερα να γυρίσουν ένα σήριαλ.

Ακόμα βέβαια είναι πολύ νωρίς για να γνωρίζουμε εάν ο DiCaprio θα πρωταγωνιστήσει στην ταινία ή εάν απλά θ’ αναλάβει την παραγωγή της. Η αλήθεια είναι ότι δεν μοιάζει φυσιογνωμικά με κανέναν από τους πρωταγωνιστές του σκανδάλου. Βέβαια Χόλυγουντ είναι αυτό, έχουν κάνει τόσα και τόσα, σίγουρα εάν το θελήσουν δεν θα δυσκολευτούν να τον κάνουν να μοιάζει με τον Martin Winterkorn.

Νίκος Α. Μαρινόπουλος

Είτε το πιστεύετε, είτε όχι, στον χώρο του αυτοκινήτου υπάρχουν δύο Ν.Μ. Ώρα να σμίξουν δημοσιογραφικά και οι δρόμοι μας, στο καλύτερο site για την τεχνολογία και την αυτοκίνηση!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!