NEA

Jeep Renegade 1.4 Multiair 4×4 9-Speed [first drive]

jeep camp renegade 9-speed (3)

Πριν από μερικές μέρες είχαμε μια πρώτη επαφή με την πιο πρόσφατη προσθήκη στην γκάμα του Renegade, την βενζινοκίνητη με τα 170 άλογα και το νέο αυτόματο κιβώτιο με τις 9 σχέσεις.

jeep camp renegade 9-speed (16)Έχοντας οδηγήσει τις ντίζελ 1.6 MTJ 4×2 & 2.0 MTJ 4×4 Trailhawk εκδόσεις, καθώς και την αξιόλογη προσθιοκίνητη 1.4 Turbo με τα 140 άλογα, έφτασε η ώρα της πρώτης μας οδηγικής επαφής και με την ισχυρότερη βενζινοκίνητη 4×4 που συνδυάζεται με αυτόματο κιβώτιο 9 σχέσεων. Μάλιστα, ένα σύντομο off-road που κάναμε δεν ήταν σε κάποια βουνοπλαγιά, αλλά ακριβώς δίπλα από την Λεωφόρο Βουλιαγμένης, εκεί όπου υπάρχει μια μικρή αλλά ενδιαφέρουσα πίστα της Jeep, με διάφορες ασκήσεις (χωστές πέτρες, εναλλασσόμενους τάκους, χαρακώματα, ράμπα, λάσπη κ.α.) και αρκετά καλό βαθμό δυσκολίας για να θυμηθούμε ξανά τις δυνατότητες του Renegade.

jeep camp renegade 9-speed (5)Ο κινητήρας της συγκεκριμένης έκδοσης είναι αυτός που χρησιμοποιείται στο Fiat 500X, δηλ. ο υπερτροφοδοτούμενος 1.4 Multiair των 170 PS/250 Nm με 0-100 σε 8,8 sec και τελική στα 196 km/h (κατανάλωση στα 6,9 lt/ 100 km, εκπομπή CO2 στα 160 g/km). Το κιβώτιο με την πυκνή κλιμάκωση είναι της ZF και χαρακτηρίζει από τις γρήγορες και ομαλές αλλαγές του, ενώ στα κατεβάσματα θα μπορούσε να είναι λίγο πιο σβέλτο. Αυτό, βέβαια, δεν είναι κάτι το μεμπτό μιας και ο χαρακτήρας του Renegade με το ορίτζιναλ «τζιπάτο» στιλ σε προδιαθέτει για πιο cool οδήγηση.

Η τιμή πώλησης ξεκινά από τα 30.900€ (με απόσυρση στα 29.940€), αλλά συνδυαστικά με την προσφορά η τιμή μειώνεται στα 27.940€. Περισσότερα για το Jeep Renegade 1.4T 4×4 9-speed θα έχουμε να πούμε στην προσεχή δοκιμή μας, έως τότε απολαύστε το παρακάτω άλμπουμ με τις ενδιαφέρουσες εικόνες.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!