ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Θα περάσει στην παραγωγή το iStream;

iStream Carbon Gordon Murray (2)

Πρόκειται για το γνωστό πλαίσιο που είδαμε για πρώτη φορά το 2013 σε ένα city-car και τώρα στο Tόκιο μέσω και πάλι της Yamaha…

Ένα από τα πιο εντυπωσιακά concept cars που μονοπωλούν το ενδιαφέρον στην έκθεση του Τόκιο, δεν είναι άλλο από το Yamaha Sports Ride, το οποίο βασίζεται στο πλαίσιο iStream που έχει σχεδιάσει η Gordon Murray Design. Αυτή τη φορά, το fiber-glass έχει αντικαταστεί από κάρμπον με φύλλα ανθρακονήματος κολλημένα μεταξύ τους, όπως στο CFRP της BMW.

Η βρετανική εταιρία του Murray (του πασίγνωστου σχεδιαστή μονοθεσίων F1 και δημιουργού της αυθεντικής McLaren F1) δηλώνει πως είναι έτοιμη να υποστηρίξει την παραγωγή από 1.000 έως 350.000 πλατφόρμες το χρόνο, προβάλλοντας ως ισχυρά πλεονεκτήματα του iStream το μειωμένο βάρος και το χαμηλό (για κάρμπον) κατασκευαστικό κόστος.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!