NEA

Ντίζελ bi-turbo για το Opel Astra με 160 άλογα

opel-astra-16-biturbo

H Opel ανακοίνωσε τη νέα έκδοση 1.6 BiTurbo CDTI για το πεντάθυρο Astra με τιμή πώλησης που ξεκινά από 25.500 ευρώ…

opel-astra-16-biturbo (2)Η νέα έκδοση Astra 1.6 BiTurbo (κατανάλωση μικτού κύκλου NEDC: 4,1-4,0 l/100 km, 109-106g CO2/km) επιταχύνει από στάση στα 100 χλμ./ώρα σε 8,6 δλ. και από 80 στα 120 χλμ./ώρα σε 7,5 δλ. με τελική ταχύτητα στα 220 χλμ./ώρα. Όπως διατείνεται η Opel, πέρα από την μειωμένη κατανάλωση και τις βέλτιστες επιδόσεις, η ελαστικότητα είναι το σημαντικό πλεονέκτημα του νέου μοτέρ ισχύς 160 ίππων με μέγιστη ροπή 350 Nm από τις 1.500 σ.α.λ.

opel-astra-16-biturbo (1)Σε συνδυασμό με το χαμηλό βάρος -το νέο Opel Astra είναι μέχρι 200 kg ελαφρύτερο από το προηγούμενο μοντέλο- και την καλή απόκριση του γκαζιού, το BiTurbo επιταχύνει γρήγορα από τις χαμηλές στροφές. Σε συνεργασία με ένα εξάρι χειροκίνητο κιβώτιο, ο τετρακύλινδρος κινητήρας με σειραϊκή υπερτροφοδότηση δύο σταδίων ανεβάζει στροφές ομαλά και προοδευτικά αποδίδοντας μέγιστη ισχύ στις 4.000 σ.α.λ.

Κώστας Κάκκαβας

Από μικρός, το πάθος του ήταν τα αυτοκινητάκια! Τώρα που μεγάλωσε, όχι απλώς του αρέσει να παίζει ακόμη περισσότερο -φυσικά με πραγματικά αυτοκίνητα- αλλά και να γράφει δίχως φρένο...

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Σχόλια

    1. Ναι το πιο πιθανό είναι είναι να μπει, διότι πρόκειται για ένα εξαιρετικό μοτέρ που θα ταιριάζει γάντι στο εν λόγω μοντέλο. Θα περιμένουμε και την επίσημη παρουσίαση.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!