NEA

Νέο Renault Megane Sedan για όσους προτιμούν τις κούρσες

3-4 FRONT IN STUDIO

Η γκάμα του νέου Megane εμπλουτίζεται συνεχώς, αυτή την φορά με την σεντάν έκδοση η οποία φαίνεται να είναι μία από τις πιο ελκυστικές στην κατηγορία της…

Μετά το στέισον έφτασε η στιγμή της αποκάλυψης και για την σεντάν εκδοχή του νέου Megane που θα πωλείται σε διάφορες αγορές παγκοσμίως (Αλγερία, Αίγυπτο, Μαρόκο, σε συγκεκριμένες αγορές της Ευρώπης κ.α.), ενώ θα κατασκευάζεται στην Bursa της Τουρκίας. Εδώ να πούμε πως το πεντάθυρο Megane αναμένεται να λανσαριστεί στην Ελλάδα τον Σεπτέμβριο, ενώ αργότερα θα ακολουθήσουν και οι άλλες εκδόσεις αμαξωμάτων (κατόπιν παραγγελίας).

Σχεδιαστικά η βασική διαφορά στο Megane Sedan εντοπίζεται από την μεσαία κολόνα και πίσω με το χώρο αποσκευών να φτάνει τα 508 λίτρα και να κυμαίνεται πάνω από το μέσο όρο της κατηγορίας. Κατά τα υπόλοιπα, δεν υπάρχουν μεγάλες διαφορές από το hatch, ενώ στο μοντέρνο εσωτερικό επικρατεί η μεγάλη touch-screen αλά tablet, όπως και ο φουλ ψηφιακός πίνακας οργάνων.

Η γκάμα των κινητήρων ξεκινά από την ατμοσφαιρική έκδοση 1.6 SCe 115hp και την τούρμπο 1.2 TCe 130hp, ενώ από πλευράς ντίζελ υπάρχουν οι εκδόσεις 1.5 dCi 90hp και 110 hp, καθώς και η ισχυρότερη 1.6 dCi 130 hp. To επόμενο νέο για το Megane έχει να κάνει με την επερχόμενη top R.S. εκδοχή.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!