NEA

Έφτασε και το νέο Audi A5 & S5 Sportback

2017-Audi-S5-Sportback-4

Μετά την καλοκαιρινή πρεμιέρα των κουπέ A5, έφτασε και η ώρα της αποκάλυψης για τις μεγαλύτερες πεντάθυρες Sportback εκδοχές…

Για τη νέα γενιά Audi A5 είχαμε γράψει πριν από μήνες και λίγο πριν την παριζιάνικη πρεμιέρα (αρχές Οκτωβρίου) οι Γερμανοί παρουσιάζουν και την Sportback εκδοχή που χρησιμοποιεί το ίδιο σασί με την MLB πλατφόρμα. Ωστόσο, το μεταξόνιο έχει αυξηθεί στα 2,824 μέτρα (από 2,764) ώστε να προκύψει περισσότερο χώρος για τα γόνατα των πίσω επιβατών και γενικότερα ένα πιο ευρύχωρο εσωτερικό (από τα κουπέ).

Μάλιστα, η Audi διατείνεται πως τα 480 λίτρα του χώρου αποσκευών είναι η καλύτερη τιμή στα πεντάθυρα κουπέ. Από εκεί και πέρα το εσωτερικό είναι πανομοιότυπο με των κουπέ A5 και με έντονες σχεδιαστικά επιρροές από το νέο A4, με τον εντυπωσιακό και μεγάλο πίνακα ψηφιακό πίνακα οργάνων 12,3” και την μεγάλη touch-screen 7,0” (που στην top έκδοση φτάνει τις 8,3”).

Και εδώ η γκάμα ξεκινά από τους 2.0 TFSI (με 190 και 252 ίππους) και τρεις ντίζελ με τις 2.0 TDI να αποδίδουν 190 άλογα. Στην κορυφή βρίσκονται οι 3.0 TDI (από 214 έως 286 ίππους), ενώ ακόμη ψηλότερα τοποθετείται η S5 Sportback με τον ολοκαίνουργιο 3.0 TFSI που αποδίδει 354 άλογα και 500 Nm ροπής. Τέλος, να πούμε πως το νέο A5 Sportback θα κοστίζει στην Γερμανία από 37.800 ευρώ, ενώ το S5 από 62.500 ευρώ.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά.

Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock.

Το caroto team σας ευχαριστεί!