NEA

Πως θα είναι η νέα Toyota Supra;

toyota supra rendering

Σε περίπου ένα χρόνο θα αποκαλυφθεί η νέα Supra που πιθανότατα θα έχει υβριδικό σύστημα πρόωσης εξελιγμένο σε συνεργασία με την BMW με απόδοση κοντά στα 400 άλογα!

toyota supra rendering1Οι φήμες δίνουν και παίρνουν για το επόμενο σημαντικό σπορ μοντέλο της Toyota, η οποία θα επαναφέρει την γνωστή ονομασία Supra, ενώ σε συνδυασμό με την επιστροφή της στο WRC θα ενισχύσει το σπορ προφίλ της. Εδώ βλέπετε μία προσέγγιση της νέας Supra που συνδυάζει στοιχεία από το πρωτότυπο FT-1 και το GT86, ενώ η αποκάλυψή της θα γίνει σε ένα περίπου χρόνο με λανσάρισμα το 2018.

Κάπως έτσι αναμένεται να είναι, λοιπόν, η νέα Supra κρίνοντας και από τις καμουφλαρισμένες φωτογραφίες που δείχνουν το πισωκίνητο ιαπωνικό κουπέ να δοκιμάζεται και στους ευρωπαϊκούς δρόμους (το λευκό rendering προέρχεται από την ιστοσελίδα SupraMKV). Οι τελευταίες πληροφορίες μιλούν για twin-turbo V6 κινητήρα που θα υποβαστάζεται από έναν τουλάχιστον ηλεκτροκινητήρα και τόπο κατασκευής το εργοστάσιο της Magna-Steyer, εκεί όπου θα παράγεται και η BMW Z5.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!