NEA

Drift mode και για τη νέα Mercedes-AMG E63

Mercedes-Benz-E63_AMG-2014-1600-11

H επερχόμενη (αρχές 2017) και για πρώτη φορά τετρακίνητη AMG E63 θα έχει και σύστημα για ελεγχόμενες πλαγιολισθήσεις και ατελείωτα ντριφτ!

Mercedes-Benz-E63_AMG-2014-1280-19Το drift mode έγινε για πρώτη γνωστό από το Ford Focus RS και από ότι φαίνεται αναμένεται να το υιοθετήσουν και άλλοι κατασκευαστές που θέλουν να απολαμβάνουν την τετρακίνητη πρόσφυση αλλά με πισωκίνητη απόλαυση. Όπως δήλωσε ο πρόεδρος της εταιρίας Tobiaw Moers, η νέα AMG θα είναι τετρακίνητη, αλλά θα έχει Drift Mode, το οποίο θα είναι ενσωματωμένο στο σύστημα ESP του αυτοκινήτου, και θα δίνει στο αυτοκίνητο μία “ελεγχόμενη” πισωκίνητη διάσταση.

Ο ίδιος υποστήριξε ότι το συγκεκριμένο σύστημα όχι μόνο θα κάνει πιο ενδιαφέρουσα την οδήγηση, αλλά θα καταστήσει το αυτοκίνητο ικανό να είναι πιο γρήγορο στην πίστα του Νίρμπουργκρινγκ. Μάλιστα, λέει ότι με βάση τις δοκιμές που γίνονται αυτόν τον καιρό, η νέα AMG E63 με το Drift Mode θα μπορεί να πέσει κάτω από τα 7 λεπτά και 50 δευτερόλεπτα στον γύρο, και μάλιστα με κανονικά ελαστικά. Εδώ να πούμε πως η νέα Mercedes-AMG E63 θα κάνει πρεμιέρα τον Ιανουάριο στο Detroit και η ισχύς της αναμένεται να ξεπερνά τα 600 άλογα και κατά πολύ της απερχόμενης που είχαμε οδηγήσει στην Ισπανία.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά.

Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock.

Το caroto team σας ευχαριστεί!