NEA

Και Grandland X από την Opel!

grandlandx

H γερμανική εταιρία ετοιμάζει πλήρης επίθεση και σε όλες τις κατηγορίες των SUV ανακοινώνοντας και ένα top εκτός δρόμου μοντέλο…

Πρόσφατα είχαμε γράψει για το Crossland X που θα πλαισιώσει το Mokka X προς τα κάτω, αλλά η Opel έχει σκοπό να διευρύνει την γκάμα και προς τα πάνω με το Grandland X. Το οποίο πιθανότατα θα χρησιμοποιεί το πλαίσιο και τα μηχανικά μέρη του Zafira σε μία υπερυψωμένη συσκευασία μπαίνοντας στην κατηγορία των μεσαίων SUV και απέναντι σε μοντέλα όπως τα Nissan Qashqai, Renault Kadjar, VW Tiguan, Honda CR-V κ.α.

Το νέο μοντέλο αναμένεται να εμφανιστεί προς τα τέλη του 2017, πιθανότατα στην έκθεση της Φρανκφούρτης, καθώς αυτή την στιγμή η εταιρία έχει δώσει όλο της το ενδιαφέρον πάνω στην εξέλιξη του Crossland X, το οποίο θα αντικαταστήσει το Meriva και πιθανότατα θα το δούμε το Μάρτιο στην Γενεύη. Μάλιστα, η Opel σκοπεύει να παρουσιάσει 29 νέα μοντέλα μέχρι το τέλος της δεκαετίας (επτά εκ των οποίων μέσα στο 2017), ενώ αξίζει να σημειωθεί πως και ο όμιλος PSA κινείται πως την crossover κατεύθυνση καταργώντας τα MPV.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Ένα σχόλιο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!