ΔΙΑΦΟΡΑ ΘΕΜΑΤΑ

Πυροσβεστικό Navara από την Nissan Νικ. Ι. Θεοχαράκης Α.Ε.

NISSAN-NAVARA-FIRE-TRUCK (1)

Έχοντας στις «αποσκευές» του το βραβείο του Διεθνούς Pick Up για το 2016, το νέο Navara τίθεται στην υπηρεσία και της  Nissan Νικ. Ι. Θεοχαράκης Α.Ε, ως πυροσβεστικό όχημα.

NISSAN-NAVARA-FIRE-TRUCK (2)Συγκεκριμένα, η Nissan Νικ. Ι. Θεοχαράκης Α.Ε διασκεύασε ένα Navara King Cab τηρώντας στο ακέραιο τις προδιαγραφές που προβλέπονται για πυροσβεστικά οχήματα τέτοιου τύπου, προκειμένου να διασφαλίσει την θωράκιση των εγκαταστάσεών της στο απρόβλεπτο γεγονός της πυρκαγιάς. Το πυροσβεστικό Navara διαθέτει σύγχρονο εξοπλισμό πυρόσβεσης με μεγάλες επιχειρησιακές δυνατότητες κατάσβεσης φωτιάς, καθώς μπορεί να αντλήσει νερό και από άλλα σημεία, εκτός της δεξαμενής που φέρει στην καρότσα του.

NISSAN-NAVARA-FIRE-TRUCK (4)Το συγκεκριμένο όχημα, μπορεί να συνδράμει και στο έργο των πυροσβεστικών δυνάμεων της τοπικής αυτοδιοίκησης, σε περίπτωση που αυτό ζητηθεί. Με εντυπωσιακό σχεδιασμό, φινέτσα, καινοτόμες τεχνολογίες, καθώς και με μια αντίληψη στην κατασκευή και την κύλιση που ξεπερνά τα εσκαμμένα, το Navara διαθέτει εντυπωσιακή  off-road ικανότητα, αντοχή αλλά και δυνατότητα μεταφοράς φορτίου, πλεονεκτήματα που θα καλύψουν στο έπακρο τις απαιτήσεις των πυροσβεστικών δυνάμεων σε περίπτωση πυρκαγιάς.

Συνοδευόμενο από εγγύηση 5 ετών ή 160 χιλιάδων χιλιόμετρων, το Navara διαθέτει τα «διαπιστευτήρια» για  να αντεπεξέλθει και στις σκληρές απαιτήσεις του πυροσβεστικού οχήματος!

Κώστας Κάκκαβας

Από μικρός, το πάθος του ήταν τα αυτοκινητάκια! Τώρα που μεγάλωσε, όχι απλώς του αρέσει να παίζει ακόμη περισσότερο -φυσικά με πραγματικά αυτοκίνητα- αλλά και να γράφει δίχως φρένο...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Back to top button