NEA

Τα πάντα όλα για την ανανεωμένη Ford Mustang [vid]

Η παρουσίαση της νέας Mustang θα γίνει στην Αμερική μέσα στο φθινόπωρο, ενώ στον υπόλοιπο κόσμο οι πωλήσεις θα ξεκινήσουν από τις αρχές του 2018…

2018-ford-mustangΌπως είχαμε γράψει προχτές η έλευσης της facelift Mustang επαληθεύεται και μετά από περίπου δυόμιση χρόνια πετυχημένης εμπορικά πορείας και στην Ευρώπη περνά από το πρώτο στάδιο ανανέωσης. Από την γκάμα καταργείται ο V6 των 3,7 λίτρων και η Mustang θα πωλείται αποκλειστικά με δύο κινητήρες, την Mustang 2.3 Ecoboost και την Mustang 5.0 V8. Αξιοσημείωτο είναι πως θα είναι διαθέσιμο το νέο αυτόματο 10άρι κιβώτιο ταχυτήτων (αποτελεί συμπαραγωγή Ford με GM που χρησιμοποιείται ήδη στα Ford F-150, Camaro ZL1), ενώ αναβαθμισμένο είναι και το μηχανικό κιβώτιο που υπάρχει στην μεγάλη έκδοση των 5 λίτρων.

2018-ford-mustang (1)Σύμφωνα με την Ford ο V8 έχει πλέον άμεσο ψεκασμό (για μικρότερη κατανάλωση, αύξηση ισχύος που δεν ανακοινώνει ακόμη η Ford, χαμηλότερους ρύπους), ενώ ο τετρακύλινδρος 2.3 EcoBoost έχει αποκτήσει νέα χαρτογράφηση για βελτίωση της λειτουργίας τους και της απόδοσής του. Βελτιώσεις έχουν γίνει και στην ανάρτηση με πιο αποτελεσματικά αμορτισέρ, πίσω υπάρχει ένας νέος σύνδεσμος για βελτίωση του κρατήματος, ενώ νέες είναι και οι αντιστρεπτικές ράβδοι για καλύτερα δυναμικά χαρακτηριστικά.

ford-mustang-2018 (3)Οπτικά υπάρχουν επανασχεδιασμένοι προφυλακτήρες, προβολείς, φαρδύτερη μάσκα, νέα πίσω αεροτομή, ενώ το καπό έχει διαφορετική σχεδίαση και είναι 20 χιλιοστά χαμηλότερο. Στο πίσω μέρος είναι ελαφρώς διαφορετικά τα φωτιστικά σώματα, υπάρχει διαχύτης μαύρου χρώματος, ενώ στην έκδοση GT ενσωματώνεται και ένα μικρό spoiler.

2018-MST_22Εις τα ενδότερα υπάρχει ποιοτική βελτίωση στα υλικά, ο πίνακας οργάνων είναι νέος και προαιρετικά φουλ ψηφιακός με οθόνη 12’’ και τρεις απεικονίσεις (normal, sport και track). Τα καθίσματα είναι νέα με καλύτερη στήριξη, στην εξαγωγή υπάρχει νέο σύστημα για την ρύθμιση του ήχου, ενώ από πλευράς εξοπλισμού υπάρχουν νέα συστήματα, όπως το Pre-Collision Assist με αναγνώριση πεζών, η προειδοποίηση απόστασης από το προπορευόμενο όχημα, της αλλαγής κατεύθυνσης κ.α.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά.

Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock.

Το caroto team σας ευχαριστεί!