Ποιο ήταν το πιο σικ πρωτότυπο για το 2016;

O

Στα πλαίσια του Festival Automobile International απονεμήθηκε ο τίτλος του Most Beautiful Concept Car of the Year 2016, του πιο όμορφου δηλαδή πρωτότυπου για το 2016!

Το πιο όμορφο concept car για το 2016 είναι το Renault Trezor, που παρουσιάστηκε από τη Γαλλική εταιρεία στο Σαλόνι Αυτοκινήτου στο Παρίσι τον περασμένο Οκτώβριο και είναι μια σπουδή όχι μόνο πάνω στις αισθητικές φόρμες που θα ακολουθήσει μελλοντικά η εταιρεία, αλλά και στη συνολικότερη φιλοσοφία της.

OΈτσι οι αρμονικές, όσο και δυναμικές αναλογίες του Trezor προβάλουν τις φόρμες και τα στυλιστικά στοιχεία που θα χρησιμοποιήσουν τα μελλοντικά μοντέλα της Renault. Διατηρώντας την 1η θέση στην Ευρώπη στις πωλήσεις ηλεκτρικών οχημάτων, η Renault εφοδίασε το Trezor με το εξελιγμένο σύστημα ηλεκτροκίνησης που κινεί και τα μονοθέσια της που συμμετέχουν στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Formula-Ε. Με αυτό τον τρόπο το εντυπωσιακό πρωτότυπο προσφέρει μοναδική οδηγική αίσθηση με μηδενικούς ρύπους. Παράλληλα μια σειρά προηγμένων τεχνολογιών που περιλαμβάνουν και σύστημα αυτόνομης οδήγησης δείχνουν την εστίαση της Renault στο να συνεχίσει να εφοδιάζει τα μοντέλα της με τεχνολογικά συστήματα αιχμής.

Ο επικεφαλής σχεδιασμού του Groupe Renault κ. Laurens van den Acker δήλωσε για αυτή την πολύ σημαντική διάκριση που απέσπασε το Renault Trezor: «Θα ήθελα να ευχαριστήσω του κριτές για αυτή την σημαντική βράβευση, η οποία μας εμπνέει για να συνεχίσουμε την εξέλιξη της σχεδιαστικής μας στρατηγικής. Οι δυναμικές, αισθησιακές γραμμές του Trezor ανοίγουν το δρόμο για σχεδιαστικά και τεχνολογικά χαρακτηριστικά που θα δούμε σύντομα στα μελλοντικά μας μοντέλα. Παράλληλα το Trezor αποτελεί την αφετηρία για ένα νέο κύκλο πρωτοτύπων από τη Renault, τα οποία σύντομα θα αποκαλυφθούν στο κοινό».

Ετικέτες

Κώστας Κάκκαβας

Από μικρός, το πάθος του ήταν τα αυτοκινητάκια! Τώρα που μεγάλωσε, όχι απλώς του αρέσει να παίζει ακόμη περισσότερο -φυσικά με πραγματικά αυτοκίνητα- αλλά και να γράφει δίχως φρένο...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δείτε επίσης

Close
Back to top button
Close
Close