NEA

Διαρροή για το νέο Seat Arona

H επίσημη παρουσίαση του μοντέλου θα γίνει στην έκθεση της Φρανκφούρτης τον Σεπτέμβριο, ενώ στις επόμενες εβδομάδες αναμένεται και η διαδικτυακή παρουσίαση…

Όπως μπορούμε να δούμε από τις πρώτες εικόνες του μικρού SUV της Seat που θα τοποθετείται κάτω από το Arona και θα κυκλοφορήσει στην ελληνική αγορά προς τα τέλη του χρόνου, τόσο η σχεδίαση όσο και το στιλ παραπέμπουν στο νέο Ibiza με αρκετά στοιχεία και από το Ateca. Αξιοσημείωτο είναι πως οι φωτογραφίες που βλέπετε ανακαλύφθηκαν σε ένα update του συστήματος infotainment της Seat.

Σχετικά με το εσωτερικό εκτιμάται πως αυτό θα είναι πανομοιότυπο με εκείνο του νέου Ibiza (την επόμενη εβδομάδα το caroto.gr θα ταξιδέψει στην Βαρκελώνη για να οδηγήσει το νέο Seat), ενώ η γκάμα των κινητήρων θα έχει στην βάση της τον 1.0 TSI και ψηλότερα τον 1.5 TSI με τα 150 άλογα. Όσο για τους ντίζελ εκτός απροόπτου θα δούμε μία αναβαθμισμένη έκδοση του 1.6 TDI., ενώ θα υπάρχει όπως είναι αναμενόμενο και επιλογή ανάμεσα σε εξατάχυτο χειροκίνητο ή επτατάχυτο DSG.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!