NEASMS

Αυτά είναι τα 10 ταχύτερα αυτοκίνητα παραγωγής στο Nürburgring [vid]

Δείτε σε in-car βίντεο τον τρόπο με τον οποίο κάθε σούπερ τετράτροχο κατάφερε να αλώσει την Πράσινη Κόλαση σημειώνοντας τον καλύτερο δυνατό γύρο…

Για τα κοινά αυτοκίνητα υπάρχει ως μέτρο σύγκρισης το κλασικό 0-100, άντε το 0-200 και μία τελική ταχύτητα. Ωστόσο, υπάρχουν και τα supercar που για να επιβεβαιώσουν την ταχύτητα τους δεν τα χωρά κανένα άλλο μέρος παρά μόνο η περιβόητη και απαιτητική γερμανική πίστα. Απολαύστε τα ταχύτερα στο Ring, στην Πράσινη Κόλαση ή ως πιο γνωστό Nurburgring, μην ξεχάσετε να βάλετε ήχο!

Lamborghini Huracan Performante – 6:52.01

Χάρη στην σούπερ ενεργητική αεροδυναμική και τα 640 άλογα της η Lamborghini Huracanán Performante είναι το ταχύτερο αυτοκίνητο παραγωγής στο Nurburgring. Για την ακρίβεια είναι 28 ολόκληρα δευτερόλεπτα ταχύτερη από την στάνταρ Huracan.

Porsche 918 Spyder – 6:57.00

Το ρεκόρ της υβριδικής Porsche 918 Spyder των 887 ίππων στο Nürburgring κράτησε για τέσσερα χρόνια και μέχρι να την εκθρονίσει η Huracan Performante.

Lamborghini Aventador LP 750-4 SV – 6:59.73

Η Aventador LP 750-4 SV αποτελεί την ελαφρύτερη και hardcore εκδοχή της στάνταρ Aventador, όπου η τελευταία έχει στο Ring ένα 7:25.00.

Nissan GT-R NISMO – 7:08.68

Μπορεί να έχει παλιώσει αλλά το GT-R με τα 600 NISMO αλογάκια έχει καταφέρει να κατεβάσει αρκετά τον χρόνο των 7:19.10 που είχε σημειώσει το στάνταρ GT-R του 2015.

Mercedes-AMG GT-R – 7:10.92

Το γερμανικό περιοδικό Sport Auto αποκαλεί την σούπερ Mercedes ως το τέρας της Πράσινης Κόλασης. Δεν έχει άδικο αφού η GT-R είναι μία από τις ταχύτερες μερσέντες που έχουν κατασκευαστεί ποτέ, τουλάχιστον μέχρι να δούμε το Project One με κινητήρα από την Formula 1.

Dodge Viper SRT10 ACR – 7:12.13

Η θρυλική οχιά μπορεί πλέον να μην παράγεται αλλά έχει γράψει την δική της ιστορία που φτάνει ακόμη και στην γερμανική πίστα, εκεί όπου με πολύ κάρμπον και τον V10 των 8,4 λίτρων με τα 600 άλογα σημείωσε τον 6ο καλύτερη χρόνο.

Porsche 911 GT3 (991.2) – 7:12.17

Η πιο πρόσφατη GT3 αποδεικνύει πόσο γρήγορη στα χέρια του περιοδικού Evo και μας υπενθυμίζει για ποιο λόγο έχει τόσους οπαδούς, στους δρόμους και τις πίστες. Μάλιστα η νέα GT3 έριξε 12,7 δευτερόλεπτα στην προηγούμενη(!).

Lexus LFA Nürburgring Edition – 7:14.64

Μαζί με το NISMO είναι τα μοναδικά ιαπωνικά αυτοκίνητα στην λίστα μας. Εδώ το LFA με το σπέσιαλ αεροδυναμικό πακέτο και τον V10 των 562 ίππων τα δίνει όλα!

Chevrolet Corvette ZR1 (C6) – 7:19.63

Η αμερικανική κορβέτα στην έκδοση ZR1 δεν τα πήγε άσχημα και εδώ την βλέπετε με τον θρυλικό μηχανικό Jim Mero πίσω από το τιμόνι. Αναμένουμε και τη νέα ZR1.

Ferrari 488 GTB – 7:21.63

Στα χέρια του γερμανικού Sport Auto η 488 GTB πέτυχε μία εξαίσια επίδοση που την ανέδειξε περίπου 3 δευτερόλεπτα ταχύτερη από την Enzo επιβεβαιώνοντας την βελτίωση από γενιά σε γενιά.

===> UPDATE

Νέο απίστευτο ρεκόρ γύρου στο Nürburgring!

Νέο απίστευτο ρεκόρ γύρου στο Nürburgring!

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!