NEASMS

Μέσα στο 2018 το νέο Nissan Leaf με 400 χιλιόμετρα αυτονομίας

Το Nissan Leaf, που παρουσιάστηκε το 2011 είναι ένα από τα πιο επιτυχημένα ηλεκτρικά μοντέλα παγκοσμίως και η ιαπωνική εταιρεία ετοιμάζεται για το λανσάρισμα της 2ης γενιάς…

Με στόχο να ταρακουνήσει τα νερά η Nissan έδωσε στη δημοσιότητα την teaser εικόνα που βλέπετε και η οποία απεικονίζει τους προβολείς του, που έχουν ένα φουτουριστικό στυλ, το οποίο παραπέμπει και στο πρωτότυπο IDS που είχε παρουσιαστεί στο Τόκιο και έδινε μια πρώτη γεύση του επόμενου Leaf.

Αισθητικά θα έχει και την αιχμηρή αισθητική του νέου Nissan Micra, ενώ τεχνολογικά οι νέες μπαταρίες θα προσφέρουν μια αυτονομία της τάξης των 400 χιλιομέτρων (από 250 που είναι σήμερα). Προκειμένου αυτό να είναι εφικτό η χωρητικότητα των συσσωρευτών θα πρέπει να ανέβει στις 60 kWh, από τις 30 kWh στις οποίες έχει φτάσει μετά την ανανέωσή τους πριν από περίπου 2 χρόνια.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!