ΑΓΩΝΕΣ

GP Μονακό: Κυρίαρχη η Ferrari με τους Vettel και Raikkonen!

Σε έναν αγώνα που απουσίαζαν οι εκπλήξεις και κυριάρχησε η τακτική των ομάδων, η Ferrari είχε μια εύκολη αποστολή, έχοντας κερδίσει από το Σάββατο τις δύο πρώτες θέσεις στην εκκίνηση – , Στο βάθρο και η Red Bull με τον Ricciardo – Στην βαθμολογία ο Vettel αύξησε τη διαφορά στους 25 βαθμούς από τον δεύτερο Hamilton που τερμάτισε τον αγώνα στην 7η θέση.

Στον αγώνα πάντως η νίκη πέρασε στον Vetter με τον Raikkonen δεύτερο, χωρίς όμως να υπάρξει κάποια αξιοσημείωτη “μάχη” μεταξύ τους, καθώς το “προσπέρασμα” έγινε στο πιτ στοπ για την αλλαγή ελαστικών.

Πρόκειται για μια ιστορική επαναφορά της Ferrari στον πιο εμβληματικό αγώνα του Πρωταθλήματος καθώς είχε να κερδίσει εκεί από το 2001, με τον Raikkonen να έχει κερδίσει τελευταία φορά εκεί το 2005 και τον Vettel το 2011.

Στην τρίτη θέση τερμάτισε ο Ricciardo με την Red Bull (που οδήγησε ιδιαίτερα επιθετικά και για αρκετούς γύρους κυνήγησε τον Raikkonen) και στην τέταρτη ο Βottas με την Μercedes. Tην πεντάδα συμπλήρωσε ο Verstappen με την δεύτερη Red Bull.

Ο Hamilton ακολουθώντας έξυπνη τακτική και οδηγώντας στρωτά κατάφερε να ξεπεράσει το γεγονός ότι εκκινούσε από την 13η θέση και τελικά τερμάτισε στην 7η θέση, συγκεντρώνοντας πολύτιμους βαθμούς για το πρωτάθλημα.

Παραπάνω η κατάταξη του αγώνα (σε λίγο το upd), δείτε εδώ την βαθμολογία στο πρωτάθλημα, επόμενος αγώνας στην Καναδά (9-11 Ιουνίου).

@ Δείτε το πρόγραμμα και την βαθμολογία στην #F1

@ Δείτε το πρόγραμμα και την βαθμολογία στo #WRC

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!