ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Νέο Teaser από το Hyundai Kona

Η Hyundai ανακοίνωσε ότι θα αποκαλύψει το νέο της SUV στις 12 Ιουνίου, δίνοντας προκαταβολικά δύο teaser φωτογραφίες του.

Ως εκ τούτου, η αναμονή κοντεύει να τελειώσει. Το νέο, μικρό SUV της φίρμας δείχνει αρκετά προχωρημένο σχεδιαστικά, έτοιμο να σταθεί απέναντι στον ανταγωνισμό του Nissan Juke και των υπολοίπων funky crossover που εμφανίστηκαν το τελευταίο διάστημα. Όπως φαίνεται ευκρινώς από τις φωτογραφίες, το αμάξωμά του είναι αρκετά μυώδες, ενώ φέρει περιμετρικά πλαστικές ενισχύσεις που αναδεικνύουν τον περιπετειώδη χαρακτήρα του.

Η Hyundai, μεταξύ άλλων, αποκάλυψε ότι το Kona θα είναι το πρώτο της όχημα που θα εφοδιάζεται με Head Up Display (HUD). Μία χορταστική προβολή 8 ιντσών θα μεταφέρει διάφορες πληροφορίες στο οπτικό πεδίο του οδηγού, με φωτεινότητα 10.000 candela/ τετραγωνικό μέτρο, κορυφαία σύμφωνα με την εταιρία. Μερικούς μήνες αργότερα –και σίγουρα πριν από τα τέλη του έτους- θα ακολουθήσει και το δίδυμο αδερφάκι του, από την Kia, που όπως όλα δείχνουν θα ονομάζεται Stonic.

Μιχάλης Κατωπόδης

Ένας ακόμα εραστής της αυτοκίνησης (sic) με προϋπηρεσία σε διάφορα περιοδικά -και sites-αυτοκινήτου.

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά.

Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock.

Το caroto team σας ευχαριστεί!