ΑΓΩΝΕΣ

GP Αζερμπαϊτζάν: Σε έναν επεισοδιακό αγώνα επικράτησε ο Ricciardo!

Ακολουθήστε το caroto.gr στο Google News για άμεση ενημέρωση

Διάφορες μικροσυγκρούσεις γέμισαν την πίστα με διάφορα υπολείμματα από τα μονοθέσια, οδηγώντας τους διοργανωτές να φθάσουν στο σημείο να σταματήσουν τον αγώνα στον 23ο γύρο έτσι ώστε ειδικά μηχανήματα να καθαρίσουν την πίστα. Μέχρι τότε είχαν γίνει διάφορα περιστατικά με αρκετούς οδηγούς να εμπλέκονται σε μικρής έκτασης ατυχήματα, και το Safety Car να έχει βγει τρεις φορές, χωρίς πρακτικά να έχει γίνει αγώνας.

Μάλιστα σε μία από αυτές τις περιόδους που οι οδηγοί βρίσκονταν πίσω από το SC έγινε και το περιστατικό που θα συζητιέται για πολύ καιρό ακόμα, καθώς ο δεύτερος στην κατάταξη Vettel έπεσε πάνω στον προπορευόμενο Hamilton. Ο Vettel θεωρώντας ότι ο Hamilton το έκανε επίτηδες βγήκε στο δίπλα στον Βρετανό και τον… χτύπησε με τα ελαστικά στο πλάι, όντας εκτός εαυτού και κάνοντας χειρονομίες.

Μετά από 15λεπτη διακοπή με τα μονοθέσια στα pits ο αγώνας ξεκίνησε ξανά, με τους οδηγούς που είχαν ήδη εγκαταλείψει όπως ο Raikkonen να συμμετέχει και αυτός από την τελευταία θέση. Τα πρωτόγνωρα περιστατικά στον αγώνα δεν σταμάτησαν όμως εκεί, καθώς ο Hamilton, όντας άνετα πρώτος είχε πρόβλημα με το στήριγμα του κράνους τους οπότε υποχρεώθηκε να μπει στα πιτς για αλλαγή. Ενώ έναν γύρο αργότερα ο Vettel μπήκε και αυτός στα πιτς με ποινή 10 δευτερολέπτων, για το επεισόδιο με τον Hamilton. Αναμένεται σχετική ανάλυση, δείτε εδώ την βαθμολογία στο πρωτάθλημα, επόμενος αγώνας στην Αυστρία (9 Ιουλίου).

caroto

Ένας για όλους και όλοι για το caroto.gr! Το προφίλ της ομάδας του μοναδικού site στο διαδίκτυο που εστιάζει στην τεχνολογία του αυτοκινήτου!
Back to top button