ΔΙΑΦΟΡΑ

Τρικάβαλο ατύχημα με σκούτερ αλά κινέζικα [vid]

Ακολουθήστε το caroto.gr στο Google News για άμεση ενημέρωση

Αν δεν είναι η μέρα σου τότε όλα μπορούν να πάνε στραβά. Και στο βίντεο που μας έρχεται από τον Κίνα (που αλλού;) βλέπουμε ένα ατύχημα με σκούτερ το οποίο αφού δεν εξελίσσεται επώδυνα για τους επιβάτες στην συνέχεια αποκτά και ένα έξτρα αστείο επεισόδιο.

Όπως βλέπουμε λοιπόν πρόκειται για μία οικογένεια, η οποία σε κλασικό “τρικάβαλο” (στην μέση το παιδί) πορεύονται σε μεγάλο δρόμο κινέζικης πόλης. Όταν όμως ο οδηγός βλέπει κάποιο αυτοκίνητο να προσπαθεί να κάνει αναστροφή, πέφτει στα φρένα, με αποτέλεσμα να κάνει ένα μεγαλοπρεπές highsiding και να σωριαστεί σύμπασα η οικογένεια στην άσφαλτο.

Τα χιλιόμετρα όμως ήταν λίγα, οπότε ακόμα και με την απουσία κράνους, δεν υπήρξε κάποιος σοβαρός τραυματισμός, καθώς τους βλέπουμε να σηκώνονται όλοι και να είναι εντάξει. Η συνέχεια όμως είναι εξίσου διασκεδαστική, καθώς η εξέλιξη της όλης ιστορίας και τα βάσανα του πατέρα δεν τελειώνουν εκεί. Πατήστε το Play και δείτε τον απίστευτο και κωμικό τρόπο που καταλήγει μια άσχημη ημέρα με ένα σκούτερ.

Κώστας Κάκκαβας

Από μικρός, το πάθος του ήταν τα αυτοκινητάκια! Τώρα που μεγάλωσε, όχι απλώς του αρέσει να παίζει ακόμη περισσότερο -φυσικά με πραγματικά αυτοκίνητα- αλλά και να γράφει δίχως φρένο...
Back to top button