NEASMS

Η Audi Sport θα λανσάρει 5 νέα μοντέλα έως το 2020

Προς το παρόν δεν υπάρχουν επίσημες ανακοινώσεις, αλλά οι φήμες συγκλίνουν πως το νέο πεδίο δραστηριοποίησης θα είναι τα SUV υψηλών επιδόσεων…

Στο σπορ παράρτημα της Audi υπάρχει ένας νέος τεχνικός διευθυντής, το 40χρονο Stephan Reil, ο οποίος μεταξύ άλλων θα ασχοληθεί και με την αύξηση των μοντέλων της γκάμας της από 11 που είναι σήμερα σε 16 μέχρι το 2020. Αξιοσημείωτο είναι πως στο εξής τα μοντέλα RS παρουσιάζονταν προς το τέλος του κύκλου ζωής των στάνταρ εκδόσεων, κάτι που θα αλλάξει στο άμεσο μέλλον και οι βίοι τους θα γίνουν στην ουσία παράλληλοι.

Σύμφωνα λοιπόν με τις φήμες ένα νέο RS Q3 θεωρείται βέβαιο, όπως σίγουρες πρέπει να είναι και οι γρήγορες εκδόσεις των Q5 και Q7, ενώ ενδέχεται να υπάρχει RS Q8. Από κει και πέρα θα προστεθεί ένα νέο RS5, το Sportback και κατά πάσα πιθανότητα και το αντίστοιχο κάμπριο, καθώς και ένα RS7. Φυσικά θα υπάρξει και νέα γενιά του πλέον εμβληματικού μοντέλου της Audi Sport, του RS6 Avant, που σήμερα και στην έκδοση Plus φτάνει τους 610 ίππους.

Audi SQ7 [test drive]

Audi SQ7 [test drive]

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!