NEASMS

Τα πάντα για το Renault Megane RS σε ένα βίντεο [vid]

Με τίτλο Genesis το σχετικό βίντεο εξηγεί αναλυτικά το τεχνολογικό DNA του νέου Megane RS που θα ξεκινήσει να πωλείται στην Ευρώπη από τον Φεβρουάριο…

Τον Μάρτιο στην Γενεύη πιθανότατα θα παρουσιαστεί και η έκδοση Trophy που θα επανά-διεκδικήσει τον τίτλο του ταχύτερου προσθιοκίνητου στο Nürburgring, ενώ όσο αφορά στην χώρα μας θα υπάρχει διαθεσιμότητα κατόπιν παραγγελίας από την άνοιξη. Το Renault Megane RS θα βρεθεί αντιμέτωπο με τα VW Golf GTI, Focus ST, Peugeot 308 GTi, όπως και με το… νεοφώτιστο Hyundai i30 N.

Στο βίντεο θα δείτε αναλυτικά να μιλούν οι ειδικοί της Renault για διάφορες τεχνολογίες, όπως την λειτουργία της ενεργητικής τετραδιεύθυνσης 4Control. Όπως θα δείτε (αναλυτικά και στο κάτω βίντεο) μέχρι τα 60 χλμ./ώρα οι πίσω τροχοί στρίβουν κατά μερικές μοίρες (έως 2,7 για την ακρίβεια) αντίθετα από τους μπροστινούς, ενώ από εκεί και προς την ίδια φορά.

Εδώ να πούμε πως το νέο Renault Megane RS έχει κάτω από το καπό του το μοτέρ της Alpine Α110, το τετρακύλινδρο 1.800άρη που αποδίδει 280 άλογα στις 6.000 σ.α.λ. και 400 Nm ροπής. Συνδυάζεται με μηχανικό κιβώτιο 6 σχέσεων ή αυτόματο διπλόδισκο και paddles στο τιμόνι, ενώ υπάρχουν δύο εκδόσεις (Sport και Cup). Περισσότερα στο σχετικό άρθρο.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!