NEA

Η Ford με ενδιαφέρουσες πρεμιέρες στη Γενεύη [vid]

Ευρωπαϊκό ντεμπούτο για τη νέα Ford Mustang Bullitt, το νέο Edge και το νέο KA+ Active, την πρώτη crossover έκδοση Ford KA+ εμπνευσμένη από SUV που χαρακτηρίζεται από άριστη σχέση κόστους- απόδοσης.

Γιορτάζοντας την 50ή επέτειο της θρυλικής κινηματογραφικής ταινίας της Warner Bros. με πρωταγωνιστή τον Steve McQueen, η νέα ειδική έκδοση Mustang Bullitt αποκαλύφθηκε με την υποστήριξη μελών της οικογένειας McQueen τρίτης γενιάς, Chase και Madison McQueen, που ειδικά για την περίσταση γύρισαν μία ταινία καταδίωξης μικρού μήκους την οποία μπορείτε να δείτε στη συνέχεια.

Η Mustang Bullitt με τον V8 κινητήρα 5.0L της Ford, αναβαθμισμένο για να αποδίδει (κατ’ εκτίμηση) 464 ίππους και ροπή 529 Nm, λανσάρει νέα τεχνολογία συγχρονισμού στροφών με τον κινητήρα για ομαλές αλλαγές σχέσεων, και προσφέρεται με εξωτερικές αποχρώσεις Shadow Black ή την κλασική Dark Highland Green.

Το νέο Edge SUV είναι το πιο προηγμένο SUV στην ιστορία της εταιρίας, προσφέροντας μία ολοκληρωμένη γκάμα τεχνολογιών υποστήριξης οδηγού με τη βοήθεια καμερών και αισθητήρων  που αυξάνουν το επίπεδο άνεσης και μειώνουν το στρες στο ταξίδι. Παράλληλα βοηθούν τους οδηγούς να αποφύγουν μία σύγκρουση ή να περιορίσουν τις επιπτώσεις της. Το νέο Edge λανσάρει επίσης στην Ευρώπη μία νέα, ισχυρή έκδοση bi-turbo 238 ίππων του 2.0L EcoBlue diesel της Ford, σε συνδυασμό με ένα νέο, οκτατάχυτο αυτόματο κιβώτιο για άνετα ταξίδια.

Το νέο KA+ Active ανεβάζει τον πήχη για το νέο, πεντάθυρο KA+ με σκληροτράχηλο στυλ αμαξώματος, μεγαλύτερη απόσταση από το έδαφος και μοναδικό σετάρισμα πλαισίου, μοναδική σχεδίαση μάσκας, αποκλειστικά φινιρίσματα εσωτερικού και ένα υψηλό επίπεδο στάνταρ εξοπλισμού.

Επίσης στη Γενεύη, εκτίθεται πλήρως ανανεωμένη, η δυναμική και κομψή οικογένεια οχημάτων μεταφοράς προσωπικού Ford Tourneo. Τα ευρύχωρα νέα Tourneo Courier, Tourneo Connect και Tourneo Custom διαθέτουν αναβαθμισμένο στυλ, προηγμένες τεχνολογίες εσωτερικού και εξελιγμένους κινητήρες για τους Ευρωπαίους πελάτες.

Κώστας Κάκκαβας

Από μικρός, το πάθος του ήταν τα αυτοκινητάκια! Τώρα που μεγάλωσε, όχι απλώς του αρέσει να παίζει ακόμη περισσότερο -φυσικά με πραγματικά αυτοκίνητα- αλλά και να γράφει δίχως φρένο...

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!