NEASMS

Η Mazda επιστρέφει στην Ελλάδα!

Μέσα στο 2019 η Mazda θα ανακοινώσει την επιστροφή της στην ελληνική αγορά μετά από απουσία τεσσάρων ετών και την πτώχευση της αντιπροσωπείας ΕΛΜΑ.

Η σταθεροποίηση της ελληνικής οικονομίας και η βελτίωση της εικόνας της (για το 2018 οι πωλήσεις επιβατικών αυτοκινήτων θα ξεπεράσουν για πρώτη φορά τις 100.000 μονάδες, με εκτιμήσεις για 110.000, από το 2012 και το χαμηλότερο των 58.482 πωλήσεων) ωθούν την Mazda για την επιστροφή της στην χώρα μας και την διάθεση ολοκληρωμένων μοντέλων όπως είναι τα 2, 3, 6, CX-3, CX-5, MX-5 κ.α.

Το 2015 η αντιπροσωπεία ΕΛΜΑ πτώχευσε και ουσιαστικά διακόπηκε η εισαγωγή και διαθεσιμότητα νεών μοντέλων. Έκτοτε υπάρχει ένα δίκτυο από 24 εξουσιοδοτημένα σημεία όπως αναφέρεται στο www.mazda-gr.com. Προς το παρόν δεν έχει γίνει γνωστό αν η μητρική Mazda Ευρώπης θα αναλάβει απευθείας την διάθεση και εισαγωγή νέων μοντέλων ή αν θα υπάρξει εγχώριος αντιπρόσωπος. Όπως και να έχει πρόκειται για μία πολύ καλή είδηση για την αγορά αυτοκινήτου και αν αληθεύουν οι φήμες στις επόμενες μέρες στους επόμενους μήνες αναμένεται επίσημη ανακοίνωση.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Σχόλια

  1. καλημέρα, μήπως έχετε νεότερα για πωλήσεις Mazda στην Ελλάδα; Ενδιαφέρομαι ειδικά για το νέο ΜΧ-5. Σας ευχαριστώ.

    1. Καλησπέρα, προφανώς μία αρχική “διαρροή” να μην επαληθευτει τελικά. Δεν υπάρχει κάτι το νεότερο πέρα του ότι υπάρχει ενδιαφέρον για επιστροφή της Mazda στην Ελλάδα. Αλλά έτσι όπως πάει το πράγμα προσωπικά δεν το βλέπω νωρίτερα απο ένα χρόνο (και αν γίνει τελικά).

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!