NEA

Θα το κάνει το ρεκόρ η Bugatti Chiron;

Τελικά η Chiron ίσως να μην μπορέσει να συνεχίσει την παράδοση της Veyron και να αφήσει τον τίτλο του ταχύτερου τετράτροχου στο Koenigsegg Agera RS.

Ο νέος επικεφαλής της Bugatti (και ο επί πολλά χρόνια ισχυρός άντρας της Lamborghini και στην συνέχεια για λίγο της Audi Sport), ο Stefan Winckelmann, ξεκαθάρισε με δηλώσεις του πως η επίτευξη του ρεκόρ ταχύτητας δεν είναι μέσα στις άμεσες προτεραιότητές του. Ειδικά από τη στιγμή που οι πελάτες της μάρκας δεν δείχνουν κανένα ενδιαφέρον για αυτό και οι πωλήσεις πηγαίνουν από το καλό στο καλύτερο. Συγκεκριμένα, από τις συνολικά 500 μονάδες που θα κατασκευαστούν, οι 320 έχουν ήδη πωληθεί (με χρόνο αναμονής 3 χρόνια!).

Από την άλλη η Koenigsegg φαίνεται πολύ δυνατή για να χάσει το ρεκόρ του Agera RS (με 447,19 χλμ./ ώρα), ενώ ο ιδιοκτήτης της εταιρείας Christian von Koenigsegg έχει δηλώσει πως αν χρειαζόταν θα μπορούσε να πάει και ακόμα πιο γρήγορα! Μάλιστα όταν ανακοινώθηκε το ρεκόρ των 41,96 δευτερολέπτων της Bugatti Chiron για το 0-400-0, με τον Pablo Montoya στο τιμόνι, οι Σουηδοί απάντησαν μέσα σε μόλις ένα μήνα!

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!