NEA

Και σε shooting brake το VW Arteon

Του χρόνου η γερμανική εταιρία θα διευρύνει την γκάμα της ναυαρχίδας της με μία πιο πρακτική και οικογενειακή Shootingbrake έκδοση αμαξώματος…

Όπως συνηθίζεται σε αυτές τις περιπτώσεις, η ειδοποιός διαφορά (και σε σχέση με το Arteon της δοκιμής μας) θα εντοπίζεται αλλαγές στο αμάξωμα θα υπάρχουν από τη μεσαία κολώνα και πίσω, με άλλη διαμόρφωση οροφής και διαφορετικό πίσω μέρος. Αντίθετα θα διατηρηθεί η χαρακτηριστική μάσκα και οι ιδιαίτερα στενοί προβολείς που αποτελούν βασικό στοιχείο αναγνώρισης του μοντέλου. Αντίστοιχα δεν θα υπάρχουν αλλαγές ούτε στον εσωτερικό διάκοσμο.

Η γκάμα των κινητήρων, που αποτελείται από τους 1.5 TSI (150 ίπποι), 2.0 TSI (190 και 280 ίπποι) και 2.0 TDI (150, 190 και 240 ίπποι), πιθανότατα θα εμπλουτιστεί με έναν V6 ο οποίος θα είναι τρίλιτρος bi-turbo με 400 ίππους.

Πρακτικά θα είναι ένας νέο VR6 με το Arteon Shootingbrake να αποτελεί το μοναδικό μοντέλο του ομίλου Volkswagen που θα βασίζεται στο μεταβλητό πλαίσιο MQB και θα είναι εξακύλινδρο. Ο VR6 κινητήρας θα χρησιμοποιηθεί τόσο στο Arteon R, όσο και στο επόμενο Golf R, ενώ ενδιαφέρον είναι πως από το Arteon θα είναι διαθέσιμο στις ΗΠΑ και στην Κίνα.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!