NEA

Επίσημα η BMW M2 Competition με 410 άλογα!

Μετά από σχετικές διαρροές και teaser στοιχεία η BMW έδωσε στην δημοσιότητα τα επίσημα στοιχεία για την ισχυρότερη εκδοχή της M2.

Η Μ2 Competition θα αντικαταστήσει την υπάρχουσα Μ2 και θα εφοδιάζεται με τον τρίλιτρο εξακύλινδρο των M3/M4 (εδώ με φίλτρο OPF – Otto Particulate Filter μικροσωματιδίων) που αποδίδει 410 άλογα και 550 Nm ροπής. Όσο για τις επιδόσεις, με το μηχανικό 6άρι κιβώτιο η επίδοση για τα 0-100 χλμ/ώρα δεν διαρκεί πάνω από 4,4 δλ. όταν με το διπλόδισκο αυτόματο M-DCT η διαδικασία δεν ξεπερνά τα 4,0 δλ. Με το M-Package η τελική πάει στα 280 χλμ./ώρα (εδώ η δοκιμή της BMW M2).

Η M2 Competition έχει το ίδιο σύστημα ψύξης με την αντίστοιχη έκδοση της M4 (με κεντρικό εναλλάκτη δύο πλαϊνούς και ψυγείο λαδιού), ενώ στην έκδοση M-DCT υπάρχει ψυγείο λαδιού για το κιβώτιο. Φυσικά υπάρχει και το ηλεκτρονικά ελεγχόμενο πολύδισκο διαφορικό M-Differential με την ανάρτηση να έχει αναβαθμιστεί και με σφυρήλατο αλουμίνιο πίσω.

Φυσικά υπάρχει περισσότερο κάρμπον για να μειωθεί το βάρος κατά μερικά κιλά, βελτιωμένη αεροδυναμική, νέα απόληξη, αισθητικές μικρό-επεμβάσεις, νέα χρώματα αμαξώματος, νέα μπάκετ με φωτιζόμενο το λογότυπο κ.α. Η υπάρχουσα Μ2 ολοκληρώνει σταδιακά την πορεία της και με την έκδοση Black Shadow που κυκλοφόρησε πριν από μερικούς μήνες, ενώ μέσα στο 2019 θα κάνει την εμφάνισή της και η πιο hardcore έκδοση M2 GTS.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!