NEA

Και υβριδική T5 Twin Engine έκδοση για το Volvo XC40

Στο… αθόρυβο η σουηδική εταιρία παρουσίασε στο Πεκίνο την πολύ ενδιαφέρουσα υβριδική έκδοση που συνδυάζει έναν τρικύλινδρο turbo κινητήρα στα 1.500 κ.εκ.

Πρόσφατα είχαμε δοκιμάσει το XC60 T8 Twin Engine με τον δίλιτρο κινητήρα και τώρα η Volvo παρουσίασε μια μικρότερη εκδοχή στην Κίνα. Και σε αντίθεση με άλλα μοντέλα και εκδόσεις που παρουσιάστηκαν στην Κίνα, η συγκεκριμένη έκδοση παρουσιάζει μεγάλο ενδιαφέρον αφού από του χρόνου θα κυκλοφορήσει και στην Ευρώπη.

Συγκεκριμένα, στο XC40 T5 Twin Engine ο turbo βενζινοκινητήρας αποδίδει 180 ίππους που κινούν τους μπροστινούς τροχούς, ενώ τους πίσω αναλαμβάνει ένας ηλεκτροκινητήρας των 75 ίππων. Οπότε η συνδυαστική ισχύς διαμορφώνεται στα 250 άλογα και η ροπή στα 400 Nm. Η χωρητικότητα των μπαταριών δεν έχει ανακοινωθεί αλλά εικάζεται πως η ηλεκτρική αυτονομία θα φτάνει τα 50 χιλιόμετρα. Εδώ μπορείτε να διαβάσετε την σχετική δοκιμή των νέων Volvo XC40.

Volvo XC40 D4 AWD & T5 AWD [test drive]

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!