NEAΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Με ψηφιακό πίνακα και Amazon Alexa το επόμενο Seat Leon

Όσο περνάει ο καιρός, κυκλοφορούν περισσότερες φήμες γύρω από την επόμενη, τέταρτη γενιά του ισπανικού μικρομεσαίου μοντέλου.

Δεν πάνε παρά μερικοί μήνες που γράφαμε για τη νέα γενιά infotainment που θα παρουσιαστεί με το επόμενο Leon. Οι πληροφορίες, πλέον, το θέλουν να έρχεται και με ένα νέο, ψηφιακό πίνακα οργάνων, στα πλαίσια του προαιρετικού εξοπλισμού. Για την ευκολία, δε, του οδηγού θα διατίθεται και το Amazon Alexa, ένας ηλεκτρονικός βοηθός που θα υπακούει σε φωνητικές εντολές. Όλες μάλιστα οι ενημερώσεις των ηλεκτρονικών συστημάτων του αυτοκινήτου θα γίνονται over-the-air, χωρίς να χρειάζεται η είσοδος του αυτοκινήτου σε συνεργείο για το οποιοδήποτε update.

Ένα εξίσου ενδιαφέρον στοιχείο είναι η αύξηση του μεταξονίου κατά 5 ολόκληρα εκατοστά, φτάνοντας πλέον τα 2.686 μέτρα. Η επιλογή αυτή θα επιφέρει μία γενναία αύξηση στο διαθέσιμο χώρο της καμπίνας και ειδικά στα πόδια των πίσω επιβατών. Αναλογικά θα αυξηθεί λογικά και το συνολικό μήκος του αυτοκινήτου, για αυτό όμως δεν έχουν διαρρεύσει μέχρι στιγμής ιδιαίτερα στοιχεία.

Μιχάλης Κατωπόδης

Ένας ακόμα εραστής της αυτοκίνησης (sic) με προϋπηρεσία σε διάφορα περιοδικά -και sites-αυτοκινήτου.

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!